ELEKTRIČNA BICIKLA

Osnivač njemačke firme Ruff Cycles ključni govornik ovogodišnjeg CONNECTA

Na ovogodišnjem CONNECTO-u sudionici će imati priliku doznati kako se rađala ideja o Ruff Cyclesu

CONNECTO 2024.. Fena

FENA

8.5.2024

Ključni govornik ovogodišnjeg izdanja konferencije CONNECTO 2024. bit će Petar Pero Desnica, osnivač njemačke firme Ruff Cycles, koja je proizvodnju svojih retro električnih bicikala inspiriranih moto dizajnom smjestila u Travnik.

Izvorno zamišljena i realizirana u njemačkom Regensburgu, tvrtka Ruff Cycles proizvodi vlastite aluminijske i metalne okvire za svoja visoko sofisticirana bicikla, inspirirana klasičnim moto dizajnom, upravo u srcu Bosne i Hercegovine.

Stoga se može reći kako je temelj ovih iznimno dizajnerski profinjenih, prepoznatljivih i u svijetu etabliranih proizvoda došao iz naše zemlje.

Na ovogodišnjem CONNECTO-u sudionici će imati priliku doznati kako se rađala ideja o Ruff Cyclesu, a Petar Pero Desnica govorit će o tome kako je došao na ideju da dio proizvodnje ostvari baš u Bosni i Hercegovini.

Posebno zanimljivo bit će poslušati kakva su njegova iskustva s našim ljudima, našim radnim i organizacijskim navikama, našim potencijalima i mogućnostima, te poslušati njegovu viziju razvoja Bosne i Hercegovine, na osnovi onoga što je preko rasta i širenja kompanije Ruff Cycles doživio iz prve ruke, saopćili su organizatori.

Konferencijski dio događaja CONNECTO 2024. održat će se u dvorani Europa Tehnološkog parka INTERA 25. juna, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na internetskoj adresi

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.