SVEČANO OTVORENJE

U centru Tuzle svečano otvoren novi hipermarket Bingo

Market je opremljen kvalitetnom opremom, a obloge zidova i podova, kao i rasvjeta, usklađeni su sa svjetskim standardima za markete

U centru Tuzle svečano otvoren novi hipermarket Bingo. Bingo

Marketing

13.6.2024

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle, u sklopu stambeno-poslovnog objekta Nova Pecara, danas je svečano otvoren hipermarket Bingo. 

Novi hipermarket Bingo prostire se na prodajnoj površini od 1.720 m² i predstavlja pravi manji, moderno uređen gradski hipermarket sa sedam kasa. Market je opremljen kvalitetnom opremom, a obloge zidova i podova, kao i rasvjeta, usklađeni su sa svjetskim standardima za markete.

“Kupci će moći uživati u svježoj liniji proizvoda, uključujući mesnicu, delikates i pekaru, kao i u odabranom asortimanu neprehrambenih proizvoda, poput tekstila i kućnih potrepština. S ponosom možemo istaknuti da će u novom hipermarketu Bingo raditi 55 novih uposlenika, čime nastavljamo misiju razvoja naše zajednice”, izjavila je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe trade marketinga kompanije Bingo Tuzla.

Bingo - Avaz
Bingo - Avaz
Bingo - Avaz
Bingo - Avaz
Bingo - Avaz
+2

Almir Šuta, sekretar organa državne službe, istakao je zadovoljstvo što je Tuzla bogatija za još jedan moderni stambeno-poslovni centar.

“Novi objekat je uljepšao ovaj dio grada, dao mu novi, moderniji izgled. Ovakvim investicijama Bingo pokazuje svoju lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine.”, dodao je Almir Šuta uz čestitke Bingu na projektu.

Istovremeno sa otvaranjem hipermarketa Bingo, svoja vrata je otvorio i dm drogerie markt, čime je stambeno-poslovni kompleks Pecara postao centar koji nudi sve što je potrebno na jednom mjestu. Naselje Brčanska Malta sada je značajno uljepšano modernim zdanjem od pet lamela sa pratećim sadržajem, što podrazumijeva nova radna mjesta za 70 naših sugrađana.

Projekat izgradnje ovog kompleksa koji se sastoji od 5 lamela i ima 176 stambenih jedinica, trajao je dvije i pol godine i na njemu je kompanija Bingo angažovala 76 domaćih kompanija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.