PRAVDA ZA LJUBAV I NEBO

Severina objavila dvije nove pjesme: Poslušajte kako zvuče

Publici još preostaje čuti i pjesmu "Sto stepeni"

Severina u spotu. Facebook

D. R.

4.7.2023

Severina je danas objavila još dvije nove pjesme "Pravda za ljubav" i "Nebo" koja je duet sa Sandijem i KIMMV.

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma "Sorry", naslovnu pjesmu "Sorry" te "Metak", a koje su za samo sedam dana pogledane 1,8 miliona puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: "Pravda za ljubav" i "Nebo" feat. Sandi i KIMMV.

I dok je "Pravda za ljubav" prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija "Neba", pjesme koja je obilježila devedesete.

- Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. "Nebo" je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Poslušajte kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu. Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno "razvalio", kako se kaže u narodu, a ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte - nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome - izjavio je Sandi Cenov.Osim pjesme "Nebo", autor muzike, teksta i aranžmana i za pjesmu "Pravda za ljubav" je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje reditelj Nemanja Novaković.

Sa A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i pjesmu "Sto stepeni" koju je snimila s L'Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

Osim pjesme "Nebo", autor muzike, teksta i aranžmana i za pjesmu "Pravda za ljubav" je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje reditelj Nemanja Novaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.