NOVA MODERNA POSLOVNICA

ASA Banka otvorila modernu poslovnicu u okviru ASA Bolnice: Sinergija koja donosi posebnu ponudu i pogodnosti

Otvaranje ove poslovnice označava još jedan korak u brizi za potrebe klijenata i podršci njihovim životnim ciljevima

ASA Banka otvorila modernu poslovnicu u okviru ASA Bolnice: Sinergija koja donosi posebnu ponudu i pogodnosti. ASA Banka

Marketing

21.5.2024


Jučer je u zgradi ASA Bolnice otvorena nova moderna poslovnica ASA Banke. Poslovnica je smještena u prizemlju ASA Bolnice, radno vrijeme je od 08:00 do 16:00 svaki dan izuzev vikenda. Osim što na jednom mjestu mogu dobiti sve korisne informacije te realizovati sve bankarske usluge, klijentima je na raspolaganju i bankomat sa 24/7 uslugom.

„Kako smo i ranije najavili, snažno smo posvećeni unapređenju kvaliteta života zajednice u kojoj živimo. Naša poslovnica od danas je dostupna svim posjetiocima ASA Bolnice koji će imati priliku na licu mjesta upoznati se sa proizvodima i benefitima koje smo pripremili za njih. Sretni smo što zajedno možemo kreirati okruženje koje prati našu misiju da budemo snažan oslonac i podrška domaćoj privredi i građanima BiH"- ističu iz ASA Banke.

Otvaranje ove poslovnice označava još jedan korak u brizi za potrebe klijenata i podršci njihovim životnim ciljevima.

ASA Bolnica, prva je privatna Opća bolnica koja donosi izvrsnost u zdravstvu sa fokusom na prevenciju i dobrobit pacijenata. 

ASA Banka otvorila modernu poslovnicu u okviru ASA Bolnice: Sinergija koja donosi posebnu ponudu i pogodnosti. ASA Banka

“Drago nam je da smo u mogućnosti građanima i budućim korisnicima usluga naše bolnice, ponuditi zdravstvene usluge kroz sinergiju sa članicama ASA Grupacije, pružajući najsavremeniju zdravstvenu zaštitu. Kroz saradnju sa ASA Bankom koja je još jednom potvrdila da brine o potrebama svojih klijenata, otvorene su brojne mogućnosti za sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu i finansijsku sigurnost, kao i podizanje kvaliteta života građana” - ističu iz ASA Bolnice.

Saradnja ASA Banke i ASA Bolnice predstavlja nastavak sinergijskih aktivnosti Grupacije u cilju kvalitetne i sveobuhvatne usluge.

Uz slogan "Naša snaga za vaše zdravlje", ASA Banka i ASA Bolnica ujedinjuju svoje kapacitete kako bi ponudili inovativni paket proizvoda i usluga klijentima i građanima. ASA Banka donosi namjenski kredit sa mogućnošću brze realizacije i uz simboličnu poruku „Broj 1 za vaše zdravlje“ koji omogućava jednostavan i efikasan pristup visokokvalitetnoj medicinskoj njezi i prevenciji . Ova sinergija uključuje i ASA Plus paket, revolucionaran na tržištu, koji obuhvata cjelokupnu zaštitu putem bankarskih, zdravstvenih i osiguravajućih usluga . Koje podrazumijevaju 10% popusta na usluge ASA Bolnice, 15% popusta za usluge PZU Eurofarm Centar, te 15% popusta na kasko osiguranje kod ASA Central osiguranja. Sinergija ovih vodećih institucija pruža mnoštvo pogodnosti, popusta i pokrića troškova te podršku tokom potencijalnih životnih izazova.

Više informacija o navedenim proizvodima i uslugama pronađite na: https://www.asabanka.ba/asa-bolnica/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.