VOZILO ZNAČAJNO OŠTEĆENO

Prevrnulo se vozilo vojne policije kod Novog Pazara: Jedan vojnik lakše povrijeđen s hematomom na glavi

Brza reakcija saobraćajne policije i vojne snage Republike Srbije omogućila je efikasnu kontrolu situacije na mjestu događaja

Nesreća u Novom Pazaru. Sandžak Danas

D. R.

17.4.2024

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Vučiniće, između Novog Pazara i Sjenice, prevrnulo se vozilo vojne policije. Incident se desio zbog nepovoljnih uslova na putu, uključujući kišu koja neprestano pada, kao i zbog vožnje brzinom neprilagođenom ovim uslovima, navodi Sandžak danas.

Jedan vojnik je lakše povrijeđen u nesreći, s hematomom na glavi, ali na sreću nije bilo ozbiljnijih povreda. Brza reakcija saobraćajne policije i vojne snage Republike Srbije omogućila je efikasnu kontrolu situacije na mjestu događaja.

Nesreća u Novom Pazaru - Avaz
Nesreća u Novom Pazaru - Avaz
Nesreća u Novom Pazaru - Avaz
Nesreća u Novom Pazaru - Avaz
Nesreća u Novom Pazaru - Avaz
+4

Saobraćaj je bio privremeno blokiran dok su se preduzimale neophodne mjere za uklanjanje prepreka i osiguranje bezbednog protoka vozila. Patrole saobraćajne policije regulisale su saobraćaj, dok su vojne snage pomagale u obnavljanju reda.

Iako je vozilo vojne policije značajno oštećeno efikasna koordinacija između saobraćajne policije i vojske osigurala je da se saobraćajni tok brzo vrati u normalu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.