LAKŠE POVREDE

Zeničanin napadnut u Neumu: U mraku ga napao s leđa, udario po glavi i zaparao po leđima

Slučaj prijavljen policiji u Neumu

Policijska uprava Neum. Avaz

B. C. / Bljesak.info

11.4.2024

Muškarac iz Zenice u Neumu je u ponedjeljak navečer zadobio lake tjelesne povrede nakon što ga je ne nepoznata osoba napala zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, doznaje Bljesak.info iz MUP-a HNK-a. 

Zadobio lakše povrede

Kako doznajemo, M.K.  (37) iz Zenice, koji je privremeno nastanjen u Neumu prijavio je da ga je poviše odmarališta "Pliva Jajce" u Neumu u mraku s leđa napala nepoznata osoba zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, a zatim ga oštrim predmetom zaparala u predijelu leđa. Nakon toga M.K. je pao na pod i nakratko izgubio svijest. Istom je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Neum gdje je dežurni liječnik konstatirao lake tjelesne ozljede. 

S događajem je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj te je upoznata kriminalistička policija. 

Učestali incidenti 

Čitateljica iz Neuma nam se javila govoreći o konkretnom slučaju od ponedjeljka, te navodeći kako u blizini Parkinga u Neumu učestalo događaju incidenti. 

- Ovo više nije normalno, svaki dan policija dolazi. Nitko ništa ne poduzima ni policija ni inspekcija ni nitko, općina... U ponedjeljak je dijete od 14 godina ubolo muškarca, napisala je čitateljica između ostalog u poruci koja je stigla u inbox portala Bljesak. info. 

 Naša čitateljica tvrdi kako je riječ o sukobu poznatih osoba, koji uopće nisu iz Neuma, pozivajući nadležne na reakciju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.