SAJAM INDUSTRIJE

Gradimo budućnost: Npl-project d.o.o. - Vaš idealan partner za stambene zgrade

Vaš idealan partner za stambene zgrade. Stvaramo domove i porodice sretnima kroz održive projekte

Gradimo budućnost: Npl-project d.o.o. - Vaš idealan partner za stambene zgrade. Npl-project d.o.o.

Marketing

7.5.2024

Npl-project d.o.o. je kompanija koja se bavi gradnjom stambenih zgrada. Npl-project d.o.o. iza sebe ima dugu historiju poslovanja i dosta uspješno završenih projekata, tako da možemo reći da smo kompanija koja gradi i stvara DOM.

Iza našeg napornog rada i dugogodišnjeg iskustva stoji vrlo jednostavna formula kojom se vodimo – “NPL=dom=porodica=sreća”.

Npl-project d.o.o. posvećen je oblikovanju budućnosti koja poboljšava živote, podstiče održivost i stvara trajnu vrijednost. Naše putovanje u budućnosti kroji jasna vizija, inovativnost i pozitivan uticaj.

Naš stručni tim u kombinaciji sa posvećenošću, osigurava da dobijete najbolju moguću uslugu I najbolji mogući proizvod. Vođeni gore navedenom formulom, naša budućnost je neprestano stvaranje.

,,Plan za budućnost jeste stvaranje i samo stvaranje. Stvaranje još puno sretnih domova, još puno sretnih porodica i puno osmijeha. Stvaranje vrijednosti za buduće generacije’’.

Od trenutnih projekata radimo na projektu Trebević-Brus koji ima 80 apartmana: www.npl-wolves.com i projekat Nova Dobrinja sa 250 stanova: www.npl-project.com.

Također od ove godine na raspolaganju je i novi

Business Hotel NPL CODE pogodan za boravak i poslovnim korisnicima i porodicama.

Dobro došli!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.