PRIJAVLJEN NESTANAK

U toku potraga za 92- godišnjim Milkom Šijakovićem iz Dobrunske rijeke

Nestala osoba je nižeg rasta i sitnije tjelesne konstitucije, težine oko 60 kg, sijede kose i brade

Nestali Milko Šijaković. Facebook

Al. B.

11.1.2024

U toku je intenzivna potraga za 92-godišnjim Milkom Šijakovićem iz Dobrunske rijeke kod Višegrada, čiji je nestanak prijavljen policiji prije dva dana od strane članova njegove porodice. Posljednji put je viđen u ponedjeljak u njegovoj porodičnoj kući.

- Policijski službenici su izvršili pretragu i pretres terena na dijelu teritorije opštine Višegrad i to mjesta Dobrunska rijeka, sela Poljanice, a u potragu su se osim policijskih službenika Policijske stanice Višegrad i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Foča, uključili i pripadnici Odsjeka civilne zaštite, Vatrogasne jedinice i Lovačkog udruženja „Panos“ iz Višegrada - saopćeno je iz policije.

Nestala osoba je nižeg rasta i sitnije tjelesne konstitucije, težine oko 60 kg, sijede kose i brade. Na čelu je imao povredu u vidu posjekotine, a na sebi je u momentu nestanka imao košulju plavo-bijele boje, jaknu smeđe boje (kožun) i pantalone tamne boje, a na nogama crne opanke. 

Potraga za nestalim starcem se nastavlja, a Policijska stanica Višegrad apelira na sve građane da ako primijete nestalu osobu ili dođu do saznanja o njegovom kretanju, odmah pozovu besplatan broj telefona 122 ili prijave najbližoj policijskoj stanici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.