NA NAPUŠTENOJ FARMI

Uznemirujuća fotografija: Nermin Sulejmanović se ubio u automobilu, pucao sebi u glavu!

Sulejmanović se, a što se vidi na fotografiji, ubio u vozilu BMW koje je bilo parkirano ispred farme u mjestu Donja Ledenica

Nermin Sulejmanović: Ubio se u vozilu. Avaz

M. Aš.

15.8.2023

Dok se društvenim mrežama šire teorije zavjere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobjegao u Italiju, "Avaz" objavljuje fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo!

Sulejmanović se, a što se vidi na fotografiji, koja je u posjedu "Avaza" ubio u vozilu BMW koje je bilo parkirano ispred farme u mjestu Donja Ledenica.

Podsjećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza (Cengiz) i Denisa Ondera. 

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.

Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz „hinjaluka“, a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Kako je portal "Avaza" danas objavio niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni otac. Tijelo se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.