NEPONOVLJIVA EMOCIJA

Mostarac Adi Šoše objavio prvi solo singl "Nije lako biti ja"

Autori pjesme su Amil Lojo i Armin Šaković

Piše: N. Aj.

16.2.2021

Mostarac Adi Šoše je poznat široj javnosti po učešću u muzičkom šouu "Zvezde Granda" te kao vokal u grupi "Miligram" na dvije pjesme te po brojnim sjajnim obradama na YouTubeu.

Na nagovor svoje publike ipak se odlučio graditi solističku karijeru te je snimio svoj prvi singl. Pjesma se zove "Nije lako biti ja", a autori su Amil Lojo i Armin Šaković.

Jako sam sretan i već dugo čekam da podijelim ovu pjesmu sa publikom. Amil i Armin su ozbiljni autori koje jako poštujem i hvala im na povjerenju. Čast mi je da budem dio ovog tima - rekao je Adi i najavio uskoro i neke pjesme bržeg ritma.

Lojo ga smatra jednim od najboljih pjevača.

- Uradili smo 10-ak obrada mojih pjesama koje su njegovim glasom i nevjerovatnom emocijom dobile neku drugu dimenziju i postale jako slušane na YouTubeu. Pravo je vrijeme da Adi krene sa svojim pjesmama i siguran sam da smo na pravom putu - rekao je Lojo.

On ujedno Adiju predviđa blistavu muzičku karijeru.

- Čast mi je svoje stihove reći kroz Adijev glas i neponovljivu emociju koju on posjeduje. Veliko je bilo zadovoljstvo stvarati ovo djelo sa Amilom i Adijem - rekao je Armin Šaković.

Dio nove Adijeve pjesme glasi: "Zatvorismo zbog inata sa pogrešne strane vrata, a svi su znali da se volimo osim nas".

Poslušajte pjesmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.