RIJEČ STRUČNJAKA

Pet znakova da ste u vezi s muškarcem koji vas bezuvjetno voli

U svijetu u kojem se od nas često očekuje da budemo savršeni bezuvjetna ljubav može biti osvježavajuća

Bezuvjetna ljubav. Platforma X

D. R.

6.5.2024

Postoji razlika između uvjetovane i bezuvjetne ljubavi. Uvjetovana ljubav dolazi s popisom ili očekivanjem ispunjavanja određenih kriterija. Međutim, bezuvjetna ljubav znači voljeti nekoga onakvog kakav jest, u potpunosti.

Iako ponekad može biti izazovno prepoznati bezuvjetnu ljubav muškarca, postoje znakovi koji nam mogu pomoći. Bračna savjetnica Tina Fej (Fey) izdvojila je pet takvih znakova.

Prihvaća vas u potpunosti

U svijetu u kojem se od nas često očekuje da budemo savršeni bezuvjetna ljubav može biti osvježavajuća.

- Kada vas muškarac voli bezuvjetno, prihvaća vas onakvima kakvi jeste. Ne očekuje da budete bilo tko drugi i prihvaća sve vaše mane i vrline - rekla je Fej za Hack Spirit.

 Uz vas je u najtežim trenucima

Bezuvjetna ljubav ne znači biti tu samo u dobrim trenucima, već ostati i u lošim. Savjetnica objašnjava: "Istina je da će muškarac koji vas bezuvjetno voli biti uz vas kada se suočite sa životnim olujama. Ako je tu da s vama prebrodi tu oluju, to je snažan znak njegove nepokolebljive ljubavi."

Sluša vas

U svakoj je vezi komunikacija ključna. No ne radi se samo o razgovoru već i o slušanju.

- Kad vas muškarac bezuvjetno voli, ne samo da vas sluša već i cijeni vaša mišljenja i misli. Ne odbacuje vaše ideje ili osjećaje, već ih uzima u obzir u odlukama koje se tiču vas oboje - napominje Fej.

Podržava vaše snove i ciljeve

- Bilo da se radi o karijeri, cilju ili čak neobičnom hobiju, muškarac koji vas bezuvjetno voli bit će vaš najveći navijač. On će vas ohrabriti, pomoći vam gdje god može i proslaviti vaša postignuća s vama - tvrdi savjetnica.

Svi mi imamo snove, ambicije i ciljeve. Međutim, kada nas netko bezuvjetno voli, ne samo da priznaje te snove već ih i podržava.

Poštuje vašu autonomiju

U vezi se ne radi o gubitku individualnosti, već o održavanju veze u timu s partnerom.

- Kad vas muškarac bezuvjetno voli, poštuje vašu autonomiju. Razumije da ste osoba sa svojim interesima, prijateljstvima i potrebama. Ne pokušava kontrolirati ili diktirati vaš život na temelju svojih preferencija - zaključila je Fej.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.