12. AVGUST

Dnevni horoskop: Šta očekuje vaš znak

Blizanci osjećaju priliv pozitivne energije, Lavu neko ko mu se dopada posvećuje punu pažnju, a Vodolija završava finansijsku obavezu

Šta kaže horoskop za 12. avgust. Facebook

N. Aj.

12.8.2023

Pogledajte šta današnji dan donosi horoskopskim znacima.

Ovan

Osjećate se pomalo napeto u trenutnim okolnostima i čini vam se da se previše zahtijeva od vas, a da nadoknada za sve to nije zadovoljavajuća. Uspijevate da se uzdržite i da nastavite da radite. Iskoristite popodne za odmor i za opuštanje.

Bik

Dosta povoljan dan kada je lako završiti mnogo stvari. Na dnevnom redu su obaveze, ako ne poslovne, onda one lične prirode. Povremeno će se provlačiti nervoza, ali uglavnom će je potencirati drugi. Vas lično će danas biti jako teško iznervirati.

Blizanci

Osjećate priliv pozitivne energije i čini vam se da lakše izlazite na kraj sa nagomilanim poslom nego do sada. Kao da ste riješili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i raspoloženjem.

Rak

Niste spremni da obaveze stavite na prvo mjesto, koliko god vam neko od kolega govorio da ih morate završiti. Radije ćete se okrenuti ličnim prioritetima, naročito kada je emotivni segment u pitanju. Ostvarili ste zanimljivu komunikaciju i sada želite da je proširujete.

Lav

U posljednjem trenutku završavate posao i sada možete da odahnete. Skinuli ste veliku brigu sa vrata i drugi dio dana ćete iskoristiti da se posvetite emotivnim potrebama. Tu imate razloga da budete zadovoljni – neko ko vam se dopada vam posvećuje punu pažnju.

Djevica

Baš vam se nezgodno namestilo da tokom ovog dana morate da uradite više posla nego tokom cijele prethodne sedmice. A taman ste mislili da ćete moći malo da se opustite. Nećete uspjeti da sa voljenom osobom provedete onoliko vremena koliko ste planirali.

Vaga

Pokušavate da svoju nervozu neutrališete time što ćete se posvetiti onome što volite da radite, hobiju ili kontaktu sa prijateljima, ali se ne osjećate u potpunosti dobro. Nemojte svoju nervozu prenositi u odnos sa emotivnim partnerom.

Škorpija

Pokrenuli ste nešto što vas interesuje i osjećate pozitivnu napetost. Moguće je da je u pitanju dogovor za posao, ali i za emotivni segment. Pojedine Škorpije kuju planove kako da se vide sa nekim. U vezama – porast bliskosti i emocija.

Strijelac

Danas su vaše reakcije u neskladu sa situacijama. Previše burno i dramatično reagujete na nešto što nije vrijedno pomena. Nemojte kvariti kolegijalne odnose ovakvim ponašanjem. U emotivnom segmentu situacija ide nabolje, naročito u večernjim satima.

Jarac

Insistirate da neko ispuni ono što vam je obećao i nećete prihvatiti izgovore. Ukoliko je obećanje dato od kolege, imate potpuno pravo na nezadovoljstvo. Planovi vas i emotivnog partnera se danas ne podudaraju, usaglasite se nekako.

Vodolija

Jednu finansijsku obavezu uspjevate da završite i možete da se opustite i odahnete. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu s nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagirate na provokacije emotivnog partnera.

Riba

Danas možete odraditi posao u privatnoj režiji i odmah ostvariti finansijsku dobit. Sve izgleda dobro, a vaše je raspoloženje takvo da imate želju da dio novca odmah i potrošite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. I vrijeme je da se malo opustite i zabavite.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.