NIKAKO DA NAUČE

Četiri horoskopska znaka koja se stalno zaljubljuju u krive ljude

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osjetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cijene njihovu nježnu narav

Lavovi su veliki entuzijasti i vole biti u centru pažnje. Printscreen

H. J. I.

1.7.2023

Zaljubljivanje može biti prava avantura, ali šta ako stalno birate krive ljude? Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi imaju posebnu sklonost zaljubljivati se u pogrešne partnere.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osjetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cijene njihovu nježnu narav. Također, Rakovi imaju jaku potrebu da se brinu o drugima, što može dovesti do toga da se zaljube u ljude koje treba "popraviti" umjesto u one koji su spremni na zdravu vezu.

Lav

Lavovi su veliki entuzijasti i vole biti u centru pažnje. No njihova strast za životom i ljubav prema dramatičnosti mogu ih navesti da se zaljubljuju u ljude koji ne mogu zadovoljiti njihove stvarne emocionalne potrebe. Lavovi se često nalaze u vezi s ljudima koji im ljubav uzvraćaju površno, ali to nije ono što očekuju i trebaju.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti i želji za nezavisnošću. Ova kombinacija može rezultirati time da se često zaljubljuju u ljude koji nisu spremni na trajnu vezu. Također, njihova privlačnost prema "izvanrednim" ljudima može ih navesti da zanemare crvene zastavice.

Ribе

Ribe su prirodni sanjari i romantičari, a njihova sposobnost da vide najbolje u ljudima može dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji ne zaslužuju njihovu ljubav. Njihova tendencija da idealiziraju druge može rezultirati tome da se zaljube u potencijal umjesto u stvarnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.