LJUBIMCI

Udomili su psa nakon što su dobili bebu: Reakcija ljubimca na dječaka sve je zapanjila

Ova porodica sa snimka je riješila svom mališanu kupiti zlatnog retrivera kako bi on imao prijatelja od rođenja i nisu pogriješili

Ljubav na prvi pogled. Instagram / Printscreen

M. Z.

30.6.2023

Jedan snimak postao je viralan na internetu, a na njemu je prikazan odnos bebe i psa. Pojedine rase pasa su posebno dobro naklonjene deci i smatraju se idealnim porodičnim psima, a zlatni retriver je samo jedan od njih. 

Ova porodica sa snimka je riješila svom mališanu kupiti zlatnog retrivera kako bi on imao prijatelja od rođenja i nisu pogriješili u vezi sa tom odlukom.

Snimak je dobio blizu pola miliona sviđanja, a na njemu se vidi iskrena ljubav dječaka i psa. Dječak je još veoma mali, čak se još nije oprostio ni od cucle, a ovaj zlatni retriver se ponaša prema njemu baš poput roditelja.

On ga njuška, liže, umiljava se, a u jednom trenutku se čini da ga štiti i zaista miluje. Ljubav između mališana i psa je toliko očigledna da je gotovo opipljiva.

Komentari su bili toliko jednoglasno pozitivni, da su se svi složili da je u pitanju čista emocija i prava ljubav između djeteta i psa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.