NASTAVLJA SE SUKOB

Kasano usred sukoba najavio: Posvađao sam se s Livajom, ispričat ću sve

Verbalni sukob Antonija Kasana i Žozea Murinja je dobio nastavak, a ni to očito nije kraje, pošto će u utorak Kasano otkriti sve

Kasano: Najavio da će ispričati sve. Screenshot/Twitter

N. H.

11.4.2023

Verbalni sukob Antonija Kasana (Cassano) i Žozea Murinja (Jose Mourinho) je dobio nastavak, a ni to očito nije kraj jer je bivši napadač najavio kako će u utorak „otkriti sve“. A šta to znači ostaje da vidimo. Kako god, nakon što je Murinjo hladnokrvno uzvratio na Kasanove prozivke, Italijan se opet oglasio.

- Dragi pratioci. Sutra navečer ću na Bobo TV-u (podcast legendarnog Kristijana Vierija, op.a.) ispričati sve. Sada želim reći nešto o Murinju i Livaji. Posvađao sam se s Livajom. Rekli smo jedan drugom svašta, ali je nakon dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji. Majka me naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Svađao sam se s 30 hiljada ljudi – kazao je Kasano pa se obratio direktno Murinju.

- Onaj ko ti je otkrio šta se dogodilo, nek ti kaže da je između nas stalo 20 ljudi. Nikad nije došlo do fizičkog obračuna. Taj zečić ti govori samo gluposti, a to je još jedna glupost u načinu na koji radiš s ekipama. Nikada se nikoga i ničega nisam plašio. Na Bobo TV-u ću reći još toga – poručio je Kasano.

Podsjećamo, prepucavanje je počelo prije nekoliko dana nakon što je Kasano prozvao bivšeg trenera Murinja i nazvao ga glumcem i nulom. Na odgovor, naravno, nije trebalo predugo čekati. U odgovoru je Murinjo aludirao na to da je Livaja pretukao Kasana na treningu Intera. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.