OTEŽAVA ISTRAGU

Krije li Brajan Volš dokaze: Anin suprug ne dozvoljava da se djeci uzme DNK

Djeca su joj jedini srodnici na osnovu čijeg DNK bi moglo da se utvrdi da li je krv u podrumu njena

Brajan i Ana Volš. AP / Instagram

A. K.

14.1.2023

Brajan Volš (Brian Walsh, 47), suprug nestale Beograđanke Ane Volš (39), navodno je odbio da policiji da saglasnost da uzme DNK njegove djece kako bi se utvrdilo da li je krv pronađena u podrumu njihove kuće, kao i na tepihu, testeri i dijelovima garderobe Anina.

Kako prenose američki mediji, s obzirom na to da drugi Anini srodnici nisu u Americi, jedino preko biološkog materijala troje mališana starih od dvije do šest godina, može da se potvrdi da li tragovi krvi pripadaju njihovoj majci.

Sestra u Kanadi

- Sestra Ane Volš živi u Kanadi, a majka u Beogradu. Djeca su joj jedini srodnici na osnovu čijeg DNK bi moglo da se utvrdi da li je krv u podrumu, na polomljenom nožu, ali i predmetnima pronađenim na deponiji, njena. Za sada, Brajan Volš je, kao jedini zakonski zastupnik djece, odbio da da odobrenje da im se uzme DNK - navode oni i spekulišu da očigledno suprug nestale Beograđanke, koji je u pritvoru zbog ometanja istrage, pokušava da odugovlači sa otkrivanjem potpune istine.

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanke istakla je za Kurir da joj je veoma čudno ukoliko su tačne tvrdnje da njen zet nije dozvolio da se uzme DNK njihovih sinova. 

- Preteško mi je sve ovo. Nevjerovatno je da, ako Brajan želi da se moja kćerka nađe, da odbija da da DNK dječice. Tako bi skinuo svaku sumnju sa sebe, ne znam sumnjivo mi je sve to. Ali, ja i dalje verujem da moj zet nema nikakve veze sa nestankom. To je čovjek koji mi je spasio život i prosto mi je nevjerovatno da je mogao da joj naudi - kaže Milanka, koja u Beogradu čeka vijeti o kćerki. 

Ona kaže i da se nije čula sa Brajanom od kad je njena ćerka nestala.

Bebisiterka svjedok

Podsjetimo, policija je u istrazi otkrila da je Brajan 12 godina proveo na psihijatriji, kao i da ga je otac izbacio iz testamenta jer ga je ovaj pokrao, ali i da su nestanak njegove supruge 4. januara prijavile kolege iz Vašingtona, a ne on. 

Važan svjedok u istrazi mogla bi da bude i žena koja je povremeno dolazila u kuću Volšovih da čuva djecu i pomaže u održavanju doma, jer je Ana veći dio sedmice provodila u Vašingtonu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.