PONOS GRADA NA UNI

U Bihaću izboden nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu Arnel Bulić

Njega je hladnim oružjem povrijedio, također mladić, star 20 godina

Nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu. Facebook

El. T

12.4.2024

Sinoć je oko 23:00 sata u Bihaću izboden 22-godišnji mladić. Njega je hladnim oružjem povrijedio, također mladić, star 20 godina.

U policiji su potvrdili da su sinoć zaprimili dojavu iz Kantonalne bolnice, nakon što su teško povrijeđenog dovezle osobe koje su bile s njim u trenutku napada. Policijski službenici su stigli na mjesto nesreće, a za manje od sat vremena pronađen je osumnjičeni za napad koji je potom priveden u policijsku stanicu.

- Sinoć oko 23 sata obaviješteni smo s CUM-a Kantonalne bolnice da je dovezen mladić A.B. starosti 22 godine da ima ubodnu ranu u predjelu stomaka i da se radi o teškim tjelesnim povredama. Operativnim radnjama policija je došla do saznanja da je povrijeđenom ranu nožem nanijelo lice T.K. rođeno 2004. godine u Bihaću. To lice je pronađeno u porodičnoj kući sinoć nešto prije ponoći i lišeno je slobode. Istraga o ovom događaju je u toku, a postupajuća tužiteljica je ovo djelo okvalificirala kao ubistvo u pokušaju - kazao je Šiljdedić.

Kako saznajemo, izboden je nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu i ponos grada na Uni Arnel Bulić. Podsjećamo, Arnel je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Italiji osvojio srebrenu medalju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.