NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Haos u BiH zbog morbila

U Kantonu Sarajevo više od 3.000 zaraženih, moguće broje komplikacije, poput upale srednjeg uha, kaže u razgovoru za naš list dr. Andrea Jurić

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

31.5.2024

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Haos u BiH zbog morbila. U Kantonu Sarajevo više od 3.000 zaraženih, moguće brojne komplikacije, poput upale srednjeg uha, kaže u razgovoru za naš list dr. Andrea Jurić.

Cijene hrane u BiH i dalje rastu, poskupljenjima nema kraja. Da li je samo nebo granica?

Nakon što je maj „podebljao“ turistički bilans predsezone u Neumu očekuju rekordnu sezonu. Svi hoteli su gotovo popunjeni i za juli i za avgust.

Nurko Pobrić za „Avaz“ govori o imenovanju Marina Vukoje. Pobrić postavlja pitanje kako nije bilo sporno da Seada Palavrić pobijedi dokazanog pravnog stručnjaka Kasima Trnku.

Bošnjačko rasulo u Srebrenici. Čak tri kandidata za načelnika obećavaju pobjedu srpskog kandidata.

Privodi se kraju istraga protiv Adema Šumana. U julu spremna optužnica za ubistvo Farisa Pendeka. Maturant ubijen 28. januara ove godine. Ubica Šuman naknadno se predao policiji.

U današnjem broju „Dnevnog avaza“ donosimo i TV Extra. Najbolje stvari dešavaju neočekivano, kazala je Sumeja Arifović, voditeljica Alfa TV-a.

Na sportskim stranicama donosimo razgovor s Elvedinom Muzaferijom, najuspješnijom bh. skijašicom koja je imala fantastičnu sezonu.

Osvajač Evropske lige Benjamin Burić govori za „Avaz“. Rijetko su Bosanci i Hercegovci koji su uspjeli ovo, ponosno ističe Burić.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.