NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Rezolucija važna za cijeli svijet

Javnost u BiH uznemirio je novi zločin. Nakon Lukavca, u Krajini usmrćen muškarac

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

18.4.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Rezolucija važna za cijeli svijet.

Povodom predstavljanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici, predsjedavajući i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić borave u Njujorku.

Pročitajte ekskluzivni razgovor Denisa Bećirovića u kojem otkriva da će ovih dana imati sastanke koji su vrlo važni za našu zemlju.

Skupština Kantona Sarajevo u februaru je sa 18 glasova za, jedan protiv i četiri suzdržana van snage stavila zaključak o studiji o vjetrokoridorima. Šta to znači za Sarajevo, hoće li postati favela ili metropola, pročitajte u današnjem izdanju "Avaza".

Cijene idalje divljaju, uporedili smo april ove i prošle godine. Skuplji kafa, riža i meso.

Ekipa "Dnevnog avaza" bila je jučer u Zaagrebu povodom održavanja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. HDZ je ostvario pobjedu, a pročitajte šta su nam sve hrvatski zvaničnici rekli.

Penzioneri u Federaciji BiH će od narednog mjeseca dobiti uvećana primanja od 573,53 KM!

Javnost u BiH uznemirio je novi zločin. Nakon Lukavca, u Krajini usmrćen muškarac.

Uoči dva spektakularna koncerta u sarajevskoj Zetri, 20. i 21. aprila, megazvijezda Lepa Brena posjetila je jučer „Avaz“, najjaču i najveću medijsku kuću u Bosni i Hercegovini. Brenu su dočekali glavni i odgovorni urednik „Dnevnog avaza“ Evelin Trako, zamjenik glavnog i odgovornog urednika Miralem Aščić te Larisa Sarajlić-Ramović, urednica rubrike Džet-set. Pročitajte šta je poručila Lepa Brena.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.