NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Pregovori propali, slijede li sankcije?

Demograf Aleksandar Majić upozorava: BiH je postala zemlja staraca

Avaz.ba

21.3.2022

Naslovnica današnjeg "Dnevnog Avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" najtiražnijeg lista u BiH čitajte: Propali pregovori, slijede li sankcije?

Nakon četverodnevnog zasjedanja u zgradi Delegacije EU pregovori o izmjenama Izbornog zakona BiH propali su u posljednjoj rundi. Slijede li sankcije? Pročitajte šta su poručili ambasador SAD u BiH Majkl Marfi, direktorica pri Evropskoj službi za vanjske poslove u Evropi Angelina Ajhorst (Eichhorst), lider HDZ-a Dragan Čović, SBB-a Fahrudin Radončić, NiP-a Elmedin Konaković...

Komentar dana pisao je Nermin Demirović: Ko je ’malo trudan’.

Demograf Aleksandar Majić upozorava: BiH je postala zemlja staraca. Stopa mortaliteta će imati veći utjecaj na stopu prirodnog priraštaja nego što ima rađanje.

Izvršna direktorica “Transparency Internationala” Ivana Korajlić govori za "Avaz": U donošenju odluka građani su nebitni.

Ličnost dana je Nemanja Bilbija: Nadmašio Obuću.

Na stranama glovusa donosimo sva aktuelna dešavanja iu Ukrajine: Ukrajince prisilno deportiraju u Rusiju, tijela poginulih niko ne odnosi, Rusi oteli novinarku, gubi joj se svaki trag...

Više od 26 godina Šefika i Idriz Mustafić iz Gostilja kod Srebrenice tragaju za posmrtnim ostacima mlađeg sina Salima, koji je ubijen u julu 1995., kada je tek napunio 18 godina. Nakon 12 godina saznali da je njihov Salim identificiran!

INTERVJU Madžid Avdagić, član NO, nakon održane Skupštine dioničara: Važno se fokusirati na poslovanje ’Bosnalijeka’.

Obilježena je herojska pobjeda: Tri dana nadljudske borbe na Karušama.

Rijeka ljudi na dženazi u Bosanskom Petrovcu: Mlada majka i njena beba zajedno ukopane. Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u Šantićima kod Viteza: Poginuo juniorski prvak u motokrosu.

Vlatka Pokos nakon ispadanja iz „Plesa sa zvijezdama“: Od snova se ne živi.

Na stranama Sporta pročitajte: Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je u predbaražu za Svjetsko prvenstvo 2023. godine protiv selekcije Grčke poražena i u revanšu sa 28:26. Za veći nivo potrebna veća ulaganja.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.