NEVJEROVATNE POGODNOSTI

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u našim novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike. Novotel

Marketing

22.5.2024

Želimo podijeliti uzbudljive novosti! Novotel mobilna mreža donosi nevjerovatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se našoj mobilnoj mreži. Spremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6000 minuta, prvih 6 mjeseci bez naknade, ako prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike. Novotel

Ali to nije sve! Uz našu novu akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dostići će potpuno novi nivo. Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u našim novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5! To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikada prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike. Novotel

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od naših prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o našim ponudama i kako se pridružiti, posjetite našu web stranicu, kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected] ili pozivom našeg korisničkog centra.

Hvala što ste dio naše zajednice i što nam dajete priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH.

Slobodno pričaj!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.