NOVI AUTOBUSI U FLOTI

Centrotrans predstavio novih sedam autobusa

Centrotrans dodatno pojačava svoju flotu sa sedam luksuznih vozila

Centrotrans predstavio novih sedam autobusa. Centrotrans

Marketing

19.4.2024

Centrotrans, vodeća kompanija za prijevoz putnika u Bosni i Hercegovini, s ponosom je predstavila sedam (7) novih autobusa u svojoj floti, čime dodatno pojačava predanost pružanju sigurnih, udobnih i učinkovitih usluga prijevoza putnika.

Novi autobusi uključuju luksuzni Neoplan Skyliner kapaciteta 78 sjedećih mjesta, prvi takve vrste u našoj temlji, četiri (4) MAN R10 autobusa i dva (2) minibusa Isuzu, idealna za manje grupe putnika.

Ovi su autobusi poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti, udobnosti i sigurnosnim karakteristikama, te osiguravaju putnicima putovanje sa stilom i udobnošću. Nabavkom novih autobusa Centrotrans nastavlja strategiju pružanja premium usluga svojim vrijednim klijentima, partnerima i putnicima.

S ponosom uvodimo ove nove autobuse u našu flotu", rekao je dr. sc. Safudin Čengić, Predsjednik uprave Centrotransa. "Cilj nam je kontinuirano poboljšavati kvalitetu naših usluga i unaprijediti cjelokupno iskustvo putnika. Sedam novih autobusa predstavljaju našu predanost pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog prijevoza za naše putnike."

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Novi autobusi opremljeni su modernim sadržajima, uključujući udobna sjedala, klimatizaciju i sisteme za zabavu u vozilu, USB priključcima, wi-fi, kako bi putnici imali ugodno putovanje. Također se pridržavaju najviših sigurnosnih standarda, osiguravajući putnicima bezbrižnost tijekom putovanja.

Do ovoga momenta ukupno je nabavljeno devet (9) autobusa vrijednosti gotovo 5,2 miliona KM, a u toku je realizacija kupovine 11 autobusa za prigradski prijevoz putnika.

Tokom 2024. godine centrotrans će kupiti ukupno 33 autobusa, od čega 11 autobusa za međunarodni i vanlinijski prijevoz i 22 autobusa za gradski prijevoz putnika, za šta će se izdvojiti sredstva od 9,5 miliona KM.

Centrotrans poziva putnike da na sljedećem putovanju iskuse udobnost novih autobusa.

Za više informacija o Centrotransu i uslugama koje pruža ova kompanija, posjetite www.centrotrans.com

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.