NAGRADNA IGRA

Poznata imena dobitnika automobila Opel Mokka i Opel Crossland u nagradnoj igri Konzuma i Mercatora

Euforija među posjetiteljima je bila ogromna, te su svi s nestrpljenjem čekali da saznaju imena dobitnika glavnih nagrada

Poznata imena dobitnika automobila Opel Mokka i Opel Crossland u nagradnoj igri Konzuma i Mercatora. Konzum i Mercator

19.4.2024

Velika nagradna igra Konzuma i Mercatora „Kupuj, igraj, osvajaj!“ je završena, a izvlačenje glavnih nagrada – dva automobila Opel Mokka i Opel Crossland donijelo je nova uzbuđenja za sve posjetitelje Mercator centra Ložionička u Sarajevu, gdje je u srijedu, 17.04. održano javno izvlačenje nagrada.

Euforija među posjetiteljima je bila ogromna, te su svi s nestrpljenjem čekali da saznaju imena dobitnika glavnih nagrada. Automobil Opel Mokka osvojio je Izet Halilović iz Ključa, dok je automobil Opel Crossland osvojila Ljerka Vučković iz Banje Luke.

- Želim čestitati sretnim dobitnicima automobila Opel Mokka i Opel Crossland na osvojenim glavnim nagradama te im poželjeti mnogo pređenih kilometara, divnih destinacija i lijepih uspomena u njihovim novim vozilima, a ujedno čestitam i svim drugim dobitnicima vrijednih nagrada koje smo prethodno dodijeli kroz šest valova izvlačenja u toku trajanja nagradne igre. Sretan sam jer imamo priliku iz godine u godinu vrijednim nagradama obradovati naše kupce što je za nas prilika da im se zahvalimo za dugogodišnju lojalnost i povjerenje – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

Podsjetimo, osim dva vrijedna automobila Opel Mokka i Opel Crossland nagradni fond ove nagradne igre obuhvatao je po pet poklon kupovina u Konzum ili Mercator prodavnicama u vrijednosti po 300 KM, 500 KM, 1.000 KM i 1.500 KM, te pet putovanja za dvoje u Kapadokiju i pet putovanja za dvoje u Andaluziju.

Spisak sretnih dobitnika kao i više informacija o nagradnoj igri dostupno je na web stranicama www.konzum.co.ba i www.mercator.ba 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.