NOVO U TELEMACHU

Novo u Telemachu: Plaćajte uređaje na 24 jednake rate po super cijenama i uz besplatnu dostavu

Telemach BH sa zadovoljstvom predstavlja Telemach klub, program koji kupovinu uređaja na rate čini jednostavnijom nego ikad

Novo u Telemachu: Plaćajte uređaje na 24 jednake rate po super cijenama i uz besplatnu dostavu. Telemach

Marketing

15.4.2024

Telemach BH sa zadovoljstvom predstavlja Telemach klub, program koji kupovinu uređaja na rate čini jednostavnijom nego ikad. Ukoliko koristite usluge Telemacha po punoj cijeni godinu dana i više, redovno plaćate svoje mjesečne račune, možete naručiti bilo koji od uređaja iz super ponude Telemach kluba i plaćati ga na 24 jednake rate uz obnovu ugovora ili prelaskom na veći paket.

Raznovrstan asortiman, besplatna dostava

Samo u Telemach klubu možete naručiti odmah, a plaćati na jednake rate, skupa s vašim mjesečnim Telemach računom – isti iznos, od prve do posljednje rate.

Posjetite webshop Telemach kluba i odaberite nešto iz raznovrsnog asortimana artikala: televizori, mobilni telefoni, laptopi i konzole, kućna tehnika te sport i rekreacija po super cijenama.

Narudžba je jednostavna, brza i sigurna. Nakon što odaberete željeni artikal na webshopu Telemach kluba unesite svoje kontakt podatke i naručite željeni uređaj. Za koji god artikal da se odlučite, dostava na vašu kućnu adresu je besplatna

Vrhunsko iskustvo u online kupovini

S novom uslugom Telemach BH još jednom odgovara na potrebe svojih korisnika i s ponosom pokazuje zašto nosi prestižni certifikat i zlatnu medalju „Customers’ Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE“ te status „VRHUNSKA IZVRSNOST“ koji predstavljaju međunarodnu potvrdu izvrsnosti ove kompanije u odnosu s korisnicima. 

“Korisnici su u središtu svih naših operacija i procesa donošenja odluka. Na temelju napredne tehnologije omogućili smo im da uživaju u najbržem internetu i drugim telekomunikacijskim uslugama najnovije generacije te olakšali život i poslovanje. Pri tome sve izazove rješavamo bez odlaganja, što čini odlučujuću razliku u stvaranju povjerenja i čvrstih dugoročnih veza s našim korisnicima. Uvijek smo spremni napraviti korak više ka njihovom zadovoljstvu, pa kontinuirano kreiramo nove, inovativne usluge. S istim ciljem nastao je i Telemach klub, u kojem naši korisnici mogu jednostavno, brzo i sigurno obaviti kupovinu željenih uređaja, uz dodatnu udobnost koju pruža online kupovina. Nadamo se da će Telemach Klub postati njihova omiljena shoping destinacija, a mi ćemo se potruditi da još jednom opravdamo njihovo povjerenje i ispunimo očekivanja”, istakao je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha BH. 

Iskoristite ekskluzivnu ponudu

Iz Telemacha poručuju da će asortiman redovno širiti novim, najtraženijim uređajima i pozivaju vas da iskoristite prvu u nizu ekskluzivnih ponuda koju vam Telemach klub donosi u periodu od 5.4. do 5.5. 2024., ili do isteka zaliha, gdje ostvarujete pravo na paket poklona. Kupovinom Galaxy S24 uređaja očekuje vas paket poklona: Galaxy Fit3 i Buds FE. Kupovinom Galaxy S24+ ili S24 Ultra uređaja ostvarujete pravo na paket poklona koji sadrži Galaxy Fit3, Buds i Tab A9 4/64 WiFi. Pen olovka dolazi samo uz Galaxy S24 Ultra. Promocija važi uz uslov registracije na samsung.com do 5.6.2024. godine.

Ponuda ovih i svih drugih uređaja dostupna je na linku, a za više informacija o svim detaljima ponude i uslovima kupovine pozovite na direktni broj 033 844 482 ili posjetite najbližu poslovnicu ove kompanije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.