10 GODINA SARADNJE

Vinsentu Tanu uručena nagrada za doprinos razvoju Grada Sarajeva u sportu

Uposlenici kluba, zajedno sa prvim timom i akademcima su poželjeli dobrodošlicu Tanu defileom na Koševu sa riječima "Dobrodošao kući Amidža“

Tan i Mrivić. FK Sarajevo

R. K.

16.5.2024

Fudbalski klub Sarajevo je danas zajedno sa predsjednikom i investitorom Ismirom Mirvićem ugostio Vinsenta Tana (Vincent) drugog investitora kluba sa Koševa.

Tanu je uručena nagrada "Plaketa Grada Sarajeva". Ovo priznanje mu je dodijeljeno za "doprinos razvoju Grada Sarajeva u sportu".

Uposlenici kluba, zajedno sa prvim timom i akademcima su poželjeli dobrodošlicu Tanu defileom na Koševu sa riječima "Dobrodošao kući Amidža“.

Napadač Sarajeva Hamza Ćataković je ispred Prvog tima uručio prigodne poklone gostima, a akademci kluba su se govorom, uz zvuke himne kluba, zahvalili za podršku koju je g. Tan pružao mladim talentima u zadnjih 10 godina.

 - Želimo da kažemo veliko hvala gospodinu Tanu. Vaša podrška i nesebičnost su napravili veliku razliku za naš klub i nas, djecu. Akademija FK Sarajevo će nastaviti vrijedno raditi, kao i uvijek. 

Vama i našem predsjedniku želimo dati obećanje, učinit ćemo Vas ponosnim! Zajedno smo dio predivnog putovanja i znamo naš cilj. Hvala Vam još jednom g. predsjedniče i g. Tan - poručili su iz FK Sarajeva.

Gosti će u naredna dva dana obići Sarajevo, trening centar "Butmir“ i razgovarati o budućim planovima za klub.

Vinsent Tan je prisutan u Fudbalskom klubu Sarajevo još od 2014. godine, što znači da ove godine tim sa Koševa slavi deset godina saradnje sa Tanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.