KOMEMORACIJA U LISINSKOM

Poznati svi detalji ispraćaja Ćire Blaževića

Inače, otvorena je i knjiga žalosti a među prvim u nju su se upisali predsjednik HNS-a Marijan Kustić i selektor Hrvatske Zlatko Dalić

Miroslav Ćiro Blažević. Fena

S. S.

9.2.2023

Posljednji ispraćaj legendarnog trenera i bivšeg selektora BiH Miroslava Blaževića, koji je umro u srijedu u 87. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću, bit će u srijedu, 15. februara, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Lijes će biti izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati. Komemoracija za legendarnog selektora Zmajeva i Vatrenih bit će održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski istog dana u 10 sati.

Zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju bit će omogućen samo osobama s pozivnicama, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Inače, otvorena je i knjiga žalosti a među prvim u nju su se upisali predsjednik HNS-a Marijan Kustić, selektor Hrvatske Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina.

Svi oni koji se žele upisati u knjigu žalosti mogu to učiniti u Informativno-multimedijskom centru od 10 do 18 sati svaki dan osim nedjelje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.