LIGA PRVAKA

Ćiro Blažević: Zdravko Mamić je od siromašnog Dinama napravio mali Juventus

Imao sam privilegiju na poluvremenu razgovarati s predsjednikom Čelzija, jedan Amerikanac - rekao je Travničanin

Miroslav Ćiro Blažević. Arhiva

G. Š.

7.9.2022

Trener svih trener, Travničanin Miroslav Ćiro Blažević često ponavlja kako je vrlo loš prognozer, a to se još jednom potvrdilo i sinoć na Maksimiru, gdje je Dinamo pobijedio Čelzi (1:0).

- Iskreno, možda sam ja najviše iznenađen ovim rezultatom od svih ljudi koji su bili na stadionu, rekao je Ćiro za RTL Direkt pa otkrio sinoćnju anegdotu iz maksimirske svečane lože.

Čačić je uspješan trener

- Imao sam privilegiju na poluvremenu razgovarati s predsjednikom Čelzija, jedan Amerikanac (Todd Boehly op.a.), koji je bio malo zabrinut. Iskreno mu kažem ‘ne brinite, vi ćete pobijediti‘. Prevario sam se. Oni su nas nadigrali, a mi smo pobijedili. Bio sam uvjeren da je taj gol previše rano pao, da će oni reagirati. Tako sam utješio Amerikanca koji me tražio poslije utakmice, jer sam zbrisao, ispričao je Blažević, koji nije propustio pohvaliti kolegu Antu Čačića.

- On je jedan uspješan trener, a mi se treneri mjerimo po rezultatu i on ga ima. Danas mu zamjeram kako može Oršića vaditi kad su nam ostavili prostor i samo on može u njega. Žao mi je jer ne zaslužuje kritiku. Kritiziraj koliko hoćeš, pobijedio je, rekao je Ćiro i prokomentirao poruku Zdravka Mamića nakon pobjede Dinama.


Ne možemo ignorirati Mamića

- Ne možemo ignorirati Mamića, on je vlasnik većine nogometaša u Dinamovoj ekipi. Ako je on vlasnik, on ih je eventualno doveo. Međutim, postojeća struktura u klubu jako dobro radi i to sve vodi. Ne znam koliko i da li Zdravko ima utjecaj na ovo sve, ali ono što je Zdravko napravio mu ne može niko uzeti. Od siromašnog Dinama je napravio mali Juventus - zaključio je Ćiro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.