MVP NBA LIGE

Jokić odgovarao na pitanja saigrača i porodice: Rakija je piće koje izaziva osjećaj sreće

Jokić je pristao da odgovara na pitanja koja su mu postavljali njegovi saigrači, članovi stručnog štaba i njegova porodica

Jokić odgovara na pitanja. Screenshot / Platforma X

Di. R.

12.5.2024

Nikola Jokić je nedavno treći put dobio MVP nagradu u samo četiri godine.

Njegova ekipa trenutno igra plej-of seriju protiv Minesote Timbervolvsa za odbranu titule, a tokom priprema za utakmicu Nagetsi su organizovali zanimljiv događaj.

Jokić je pristao da odgovara na pitanja koja su mu postavljali njegovi saigrači, članovi stručnog štaba i njegova porodica. 

Neki od njih koji su postavljali pitanja bili su DeAndre Džordan (Jordan), Aron Gordon (Aaron), pomoćni trener Ognjen Stojaković i Jokićeva supruga Natalija Jokić.

Očekivano najviše pitanja je bilo vezano za osvajanje MVP nagrade. Nikola je nekoliko puta rekao koliko mu znači podrška svih ljudi, ali je istakao da je njemu bitniji uspjeh ekipe od pojedinačnih nagrada.

Najinteresantnija situacija je bila kada ga je Ognjen Stojaković pitao : "Imaš li još onu Ćirinu rakiju? ".

Jokić je kroz smijeh odgovorio.

- Da, imam. Rakija je piće koje izaziva osjećaj sreće, i ljudi u Srbiji je vole. Ipak, mislim da sada nije pravi trenutak za to rekao je Jokić.

Nikola Jokić je nosio majicu za natpisom "Brate" posvećenu tragično preminulom Dejanu Milojeviću koji mu je bio trener u mladosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.