EKSKLUZIV

Bosanka snimila reklamu s čuvenim Gabrijelom Batistutom

Batistuta je ljubazan muškarac - rekla nam je Tunguz

Tunguz: Uspješna u svijetu modelinga. Facebook

8.2.2023

Bosanskohercegovačka manekenka Milena Tunguz zvijezda je dvije reklame koje su nedavno snimane u Beogradu. U jednoj od reklama, zajedno s lijepom Banjalučankom, na setu se pojavljuje i čuveni bivši argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta (Gabriel).

Dobar rezultat

Milena je ekskluzivno za „Avaz“ otkrila kako je bilo sarađivati s fudbalskom legendom te kako joj se dojmio van snimanja.

Tunguz i Batistuta: Zajedno pred kamerom. PR

- Za snimanje me angažirao producent Haris Dubica. Stupili smo u kontakt putem Instagrama, kako i nastaje većina mojih saradnji. S obzirom na to da sam bila okružena ljudima koji znaju šta rade, bilo je jednostavno postići dobru atmosferu i još bolji rezultat – kaže nam Tunguz.

 

Tunguz: Slovi za velikog profesionalca. Facebook

Lijepa Banjalučanka na setu je sve prisutne ostavila bez daha svojim izgledom, pa i slavnog fudbalera.

- Često me posao dovodi u situacije da imam kontakt sa zvijezdama, pa mogu slobodno reći da se one najveće najmanje tako i ponašaju. Upravo takav je bio i Batistuta, ljubazan i prijatan muškarac, mislim da je zadovoljstvo bilo obostrano - otkiva bh. manekenka. 

Veliko platno

Inače, naša ljepotica se do sada okušala i na filmskom platnu glumeći svojevremeno u filmu “Priča o Hellen Van Stolch“ u Indoneziji.

- Za mene je stajati ispred kamere najveće zadovoljstvo, tako da se nemojte iznenaditi ako se ponovo pojavim i na velikom platnu - kaže lijepa Milena.


Tunguz: Angažman dobila preko Harisa Dubice. Facebook

Radoholičarka sam

Tunguz slovi za velikog profesionalca na modnoj sceni, što je danas prava rijetkost.

- Mislim za sebe da sam radoholičar, ali i ljudi oko mene tako misle. Tako da je to više dio mog karaktera, mnogo mi je bitno da sve što radim, radim najbolje što mogu, te da se to odražava na sve segmente mog poslovanja - zaključuje Tunguz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.