KRIJU LJUBAV

Ženi se Ognjen Vranješ: Buduća supruga se već uselila u stan

Sportista privatni život čuva samo za sebe

Ognjen Vranješ - Avaz
Ognjen Vranješ - Avaz
Ognjen Vranješ - Avaz
Ognjen Vranješ - Avaz
Vranješ - Avaz
+1
D. R.

14.5.2024

Kao bomba je nedavno odjeknula vijest da se Ognjen Vranješ ženi sestrom supruge Milorada Ulemeka Legija, beogradskom ljepoticom Marijom, a budući mladenci su odskoro počeli i zajednički život. 

Ljubav između sportiste i njegove buduće supruge cvjeta, iako još uvijek nisu zvanično odlučili kada će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

Sportista privatni život čuva samo za sebe, ali kako saznaje Kurir iz pouzdanih izvora, Marija se uselila kod Vranješa u stan.

Ognjen Vranješ i Marija. Instagram

– Sretni su i spokojni jer se ne eksponiraju javno, niti na društvenim mrežama pokazuju svoju ljubav. Intimu čuvaju samo za sebe. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su zaljubljeni. Nekretnina koju je Ognjen kupio u Beogradu još prije nekoliko godina je luks i sve je urađeno u modernom stilu. Uskoro će se vjenčati, ali sve detalje o tome drže u tajnosti. Svadba će najvjerovatnije biti na jesen. Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lijep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje željeti u budućnosti da dijele s javnošću svoju privatnost. Mislim da će, kao i dosad, taj dio života držati za sebe - priča izvor Kurira i dodaje da Ognjen nikad nije bio sretniji nego otkad je s Marijom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.