NEVJEROVATNA SITUACIJA

Prva dama i suprug potpredsjednice SAD-a postali glavna tema na društvenim mrežama

Nakon što je uz ovacije ušla u Kongres, prva dama SAD-a se uputila do supruga potpredsjednice SAD-a Kamale Haris i pružila mu ruku te ga poljubila

Na društvenim mrežama se svi pitaju šta se desilo ovdje. Printscreen

E. A.

8.2.2023

Prva dama SAD-a Džil Bajden (Jill Biden) i suprug potpredsjednice SAD-a Kamala Heris Daglas Emhof (Kamale Harris Douglas Emhoff) postali su senzacija na društvenim mrežama, kada su se sinoć sreli na obraćanju u Senatu.

Nakon što je uz ovacije ušla u Kongres, prva dama SAD-a se uputila do supruga potpredsjednice SAD-a Kamale Haris i pružila mu ruku te ga poljubila u usta.

Ova neugodna situacija dogodila se samo nekoliko trenutaka prije nego što je Džo Bajden (Joe Biden) trebao započeti svoje drugo obraćanje o stanju nacije u zgradi Kapitola, gdje je u svom govoru trebao pohvaliti napredak postignut pod njegovom administracijom, posebno u pogledu privrede i pandemije Covid-19.

Zbog poljupca koji se dogodio, Bajdenov govor je pao u drugi plan, a korisnici društvenih mreža odlučili su podijeliti svoja mišljenja. Tako je nekima ova situacija bila smiješna, dok su drugi bili zbunjeni.

- Je li Džil Bajden upravo poljubila Daglas Emhof u usta", "Je li ovo normalno", "Ovo je čudno s obzirom na to da su oboje znali da su ih snimale kamere", "Ovo nisam mogao predvidjeti", bili su samo neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.