STIŽU NEVOLJE

Nova sedmica neće početi najbolje za ova tri horoskopska znaka: Uhvatit će ih nespremne i izbaciti iz takta

Ponedjeljak je simbol novih početaka, ali nekima neće biti drago

Provjerite nalazi li se vaš znak. Platforma X

Avaz.ba

22.4.2024

Često je ponedjeljak simbol novih početaka. Za neke znakove zodijaka ova sedmica bi mogla započeti s izazovima koji će ih uhvatiti nespremne.

U astrologiji, nevolje mogu biti rezultat niza planetarnih tranzita koji utječu na energiju. 

Blizanci

Blizanci, poznati po svojoj elokventnosti i društvenosti, suočavaju se s nizom nesporazuma koji mogu uzrokovati napetost u ličnim i profesionalnim odnosima. Blizanci mogu primijetiti da su e-mailovi i poruke koje šalju ili primaju pogrešno interpretirani, što dovodi do konfuzije. Nesretni niz vjerojatno će se smiriti za tri sedmice. Do tada, Blizancima se preporučuje da budu što jasniji u komunikaciji i provjeravaju dvaput sve informacije.

Ribe

Za Ribe, ovaj ponedjeljak donosi emocionalne izazove. Osjećaji nesigurnosti ili zbunjenosti mogu biti izraženiji. Ribe mogu osjećati da ih drugi ne razumiju ili da su njihovi osjećaji zanemareni. Emocionalna stabilnost postupno će se vraćati kako Neptun bude napredovao kroz znak, a Ribe će se osjećati bolje već za nekoliko sedmica. Meditacija bi mogla pomoći Ribama da prevladaju ovaj neugodan period.

Djevica

Djevice, poznate po svojoj organiziranosti, ovu sedmicu mogu naići na prepreke koje će poremetiti njihove pažljivo isplanirane rasporede. Jupiterov tranzit kroz njihov znak može donijeti neočekivane promjene koje će testirati njihovu fleksibilnost. Djevice mogu otkriti da su događaji koje su planirale odgođeni ili otkazani, što ih može izbaciti iz takta.

Situacija će se početi poboljšavati krajem mjeseca, kada Jupiter promijeni svoj položaj. Djevice bi trebale iskoristiti ovaj period za preispitivanje svojih prioriteta i prilagodbu planova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.