DOBAR SPOJ

Glavne erogene zone svakog horoskopskog znaka

Vage vole da zavode

Vodolije vole predigru. ILUSTRACIJA

A. F.

15.12.2022

Šta volite vi, a šta voli on i koji znakovi su uopšte dobar spoj…

Ovan

Žena: Strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli da dominira i vodi erotsku igru. Od muškaraca očekuje da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i ujeda. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti interesovanje. U mladosti nije privržena samo jednom partneru, već traži izazove. Kad pronađe pravog, kao i u zrelosti, umjećem iznova iznenađuje i zaokuplja erotsku pažnju partnera.

Muškarac: Energičan i neumoran u krevetu. nema vremena za dugu predigru. Privlači ga sve što je šokantno i zabranjeno. Ako želite da ga osvojite, oslobodite se predrasuda i ne obećavajte ono čega se stidite. Zadržaćete ga ako uvijek pokazujete novo umijeće u seksu.

Erogene zone: provucite im prste kroz kosu i gricnite uho, podići će ih slatka jeza.

Idealan partner: Lav, Strijelac, Vodolija.

Bik

Žena: Senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru a posebno je osjetljiva na poljupce u predjelu vrata. S godinama postaje svjesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vješto vodi erotsku igru i zna da probudi maštu partnera. Tiho se opire a istovremeno i provocira muškarca, pokazujući veliko erotsko znanje.

Muškarac: Osvaja postepeno, ali ne odustaje od žene koja ga privlači. Osjetljiv je i shvata erotske potrebe i osjećanja partnerke. Voli klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružiće vam sigurnost i pregršt uživanja.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudiće u njima vulkan strasti.

Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe.

Blizanci

Žena: Zavodljiva, šarmantna, čaroban sagovornik. Slobodnog duha, ne voli da je partner ograničava. Želi da se druži, izlazi i sklapa prijateljstva. Uživa u spektru erotskih igrica, od verbalnog udvaranja, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Maštovita, radoznala, zadržava mladalački duh i u zrelim godinama zbog čega je muškarci ne zaboravljaju. Uvijek iznova drugačija, spremna na različita eksperimentisanja zarad zadovoljstva.

Muškarac: Inteligantan, duhovit, zanimljiv. Ne odgovara partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvjesna, ali je sadašnost zabavna. Uživa kad vodi ljubav pred ogledaom, sa upaljenim svijetlima. Obožava raznolikost.

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dijela ruke, od šake do pazuha, budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija.

Rak

Žena: Senzualna i stidljiva. Potrebno joj je da se uvjeri u iskrenost partnera kako bi se prepustila erotici. Osvajaju je komplimenti, a opušta duga predigra i ljubljenje grudi. Stidljivost iščezava sa zrelošću. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve čulnija i seksualnija. Uživa u nježnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Može da doživi orgazam ljubeći se. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele brz seks.

Muškarac: Sentimentalan, promjenljivog raspoloženja i željan dokaza ljubavi. Kako je nesiguran, imponuje mu kad ima utisak da je iskusniji od partnerke. Uživa da joj otkriva misterije seksa. Voli dugu predigru i tada teži da zadovolji potreba partnerke.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju pravi je stimulans.

Idealan partner: Bik, Djevica, Ribe.

Lav

Žena: Dominantna i dostojanstvena. Očekuje da joj se muškarac udvara, divi, da je obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reaguje. Uživa u poljupcima u predjelu bedara. Obožava da vodi ljubav pred ogledalom a da se pri to partner divi njenom tijelu i seksualnom umjeću. Voli dominantan položaj i vodi tempo. U zrelosti je zahtjevna, uzbuđuje je uloga gospodarice.

Muškarac: Samopouzdan, velikodušan, vatren, ali ranjiv. Lako ga je osvojiti laskanjem. Očekuje da njegova izabranica bude uvijek raspoložena za seks. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u seksu potčinjena, kad izgubi kontrolu i vrišti.

Erogene zone: Opustiće se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano pređete duž leđa.

Idealan partner: Vaga, Strijelac, Vodolija.

Muškarci u znaku raka željni dokazati ljubav. ILUSTRACIJA

Djevica

Žena: Ozbiljna, nenametljiva, odmjerena, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju je nasrtljivi muškarci. Najprije analizira i tek kad partner zadobije njeno povjerenje spremna je za erotski kontakt. Prije seksa predlaže zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštena je ako je zadovoljena njena potreba za čistoćom. Uživaće ako joj partner nježno miluje i ljubi predio oko pupka.

Muškarac: Promišljen, nježan i obziran. Nije romantičan tip, udvara se jednostavno i proučava ponašanje žene prije nego što joj priđe. Nije sklon vulgarnim izlivima strasti, kao u priručniku za seks. Pitaće ženu šta želi i udovolljiti joj.

Erogene zone: Poljupci u predjelu struka učiniće da zadrhte od želje.

Idealan partner: Bik, Škorpija, Jarac.

Vaga

Žena: Suptilna, otmjena i prefinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i počinje sve više da uživa u činu seksa nego u igri zavođenja. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi dotjeranog i otmjenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojaviće se u izazovnom vešu, čekajući da vidi reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem u izazovne pokrete tijela. Odbiće muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac: Šarmantan, zavodljiv, voli da osvaja. Privlače ga otmjene, prefinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da ga žena požuruje. Teži da zadovolji partnerku i spreman je da vodi ljubav cijelu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmjen ambijent.

Erogene zone: Uzbudiće ih kružni pokreti i dodir prstima po guzi.

Idealan partner: Blizanci, Strijelac, Vodolija

Škorpija

Žena: Seksipilna, isijava snažan erotski naboj. Muškarce privlači hodom, osmijehom, pogledom. Energična, slijedi instinkt tijela i srcca. Najseksipilnija žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Djeluje uzdržano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svjesna svoje seksualnosti i istražuje granice zadovoljstva, a u zrelosti potpuno iživa. Nosi crn seksi veš, visoke potpetica, mini suknje.

Muškarac: Strastven, nepredvidiv, muževan, pruža neslućeno zadovoljstvo. Ljubomoran i perverzan. Teško kontroliše seksualnu energiju, potrena mu je izdržljiva žena spremna za iznenadjenja i izazove. U zanosu grize, štipa, naglo prodire u ženu.

Erogene zone: Najosjetljiviji dio su genitalije, reaguje i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe.

Strijelac

Žena: Otvorena, iskrena, druželjubiva, sa izraženim smislom za humor. Otvoreno razgovara o seksu i smjelo se upušta u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentiše, u zrelosti cijeni kvalitetne odnose, u kojima osim seksa sa partnerom njeguje prijateljstvo. Uživa da vodi ljubav na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt sa prirodom. Prija joj strasno milovanje i poljupci u bokove i butine, ali i u kosu.

Muškarac: Vedar, zanimljiv sagovornik, želi da se zaljubi, ali strepi od zbližavanja. Prvenstveno cijeni ličnu slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina tradicije. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu tijelo o tijelo.

Erogene zone: Poljupci po unutrašnjoj strani bedara bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodolija

Jarac

Žena: Suzdržana, na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava sa godinama. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samopouzdana i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli produženo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru već vatren kontakt.

Muškarac: Ozbiljan, uspješan, vjeran, pruža sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa – pouzdanost i podršku. Posjeduje veliku seksualnu energiju i spreman je d partnerku vodi u orgazam. Izdržljiv je, istrajaće dok je ne zadovolji.

Erogene zone: Masaža donjeg dijela kičme budi potisnutu erotsku vatru.

Idealan partner: Bik, Djevica, Škorpija.

Vodolija

Žena: Druželjubiva, otvorena, inteligenta, kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, zato je u mladosti sklona istraživanju. U srednjim godinama je svjesnija sopstvenih kvaliteta i seksu se prepušta sa uživanjem. Maštovita je i originalna, eksperimentiše u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac: Pasivan, očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najprije zanima kao osobu, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru. Kad dosegne uzbuđenje, strasti ispoljava na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osjetljivi su listovi i članci – dodirujte ih jezikom, izgubiće kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga.

Ribe

Žena: Ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe ženske čari i privlači muškarce. Sanja o vječnoj ljubavi zbog čega se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo umije da prepozna Gospodina Pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata prijedloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac: Emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promjene, zavođenje, a ujedno teži emotivnoj stabilnosti. Sanjar koji čita poeziju, poziva u šetnju pod mjesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osjetljiva, milujte ih i ljubite, raspalićete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.