ZANIMLJIVO

Pet najgorih ljubavnih kombinacija horoskopskih znakova

Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i ljenčarenje

Ilustracija. Arhiv

Avaz.ba

4.2.2020

Prema astrološkim tumačenjima, postoje znakovi zodijaka koji se ni u kojem slučaju ne slažu kada su u pitanju romantični odnosi.

U nastavku vam donosimo pet najgorih kombinacija znakova u ljubavnim odnosima.


Ilustracija. Arhiv

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad privlače, ali su šanse da će to biti slučaj kada su u pitanju Ovan i Rak jednake nuli. 

Dok Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i ljenčarenje. Ovnovi su previše takmičarski nastrojeni i tvrdoglavi da bi se nosili s osjetljivim Rakovima. 

Vodolija i Bik

Jedina stvar zajednička Bikovima i Vodolijama jeste tvrdoglavost. Vodolije su najsvestraniji znak zodijaka, sklone su buntovništvu i nepredvidljive su, dok su stabilni i pouzdani Bikovi tradicionalisti. 

Bikovi traže sigurnost, dok Vodolije ne drži mjesto, pa ako uđu u vezu, nikako ne mogu da nađu zajednički jezik i samo nerviraju jedno drugo. 

Blizanci i Djevica

Blizanci su veoma društveni, dok su Djevice rezervirani i nefleksibilni introverti kojima je bitnija vlastita rutina od društvenog života.

Kada jedan partner živi po principima spontanosti i uzbudljivosti, a drugom su najbitniji predvidljivost i poštovanje rasporeda, u jednom trenutku mora doći do eksplozije u odnosu, a Djevice se užasavaju nesređenih odnosa.


Vaga i Jarac

Mirne Vage koje vole da udovoljavaju ljudima teško da će se složiti s Jarčevima koji su prvenstveno usredsređeni na sebe.

S druge strane, Vage ne vole da se obavezuju i vole promjene, dok se vrijedni Jarčevi rijetko kad prepuštaju igrarijama koje su neophodne za dobro funkcioniranje u vezi s Vagom.

Jarac će se poslije nekog vremena umoriti od toga što on uvijek mora da donosi odluke, a čak ni miroljubive Vage neće uspjeti da održe mir u ovom odnosu.


Lav i Škorpija

Za razliku od ostalih parova, Lav i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog. I jedno i drugo mnogo vole seks, žive za dramu, ali ova dva fiksna znaka rijetko kad završavaju u vezi.  

Lav živi za svjetlost reflektora, a Škorpije se drže po strani i smatraju Lavove površnim i sebičnim, dok Lavovima smeta turobnost i misterioznost Škorpija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.