ZODIJAK

Četiri horoskopska para kojim je suđena vječna ljubav

Kada se neki pripadnici zodijaka poklope i pronađu sa svojom "srodnom dušom" oni se nadopunjuju i postaju jedno

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Ilustracija

I. K. / Avaz.ba

14.1.2020

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Kada se neki pripadnici zodijaka poklope i pronađu sa svojom "srodnom dušom" oni se nadopunjuju i postaju jedno. Njima je suđena vječna ljubav, jer se po načinu razmišljanja, funkcioniranja i pogledima na svijet savršeno poklapaju. 


Rak i Škorpija. Ilustracija

Rak i Škorpija

Njih karakterizira duboko razumijevanje koje je zasnovano na intuitivnom nivou. Oni se često, bez riječi mogu  razumjeti, a nerijetko osjećaju i međusobne potrebe i osjećanja. Budući da se odlično razumiju uspijevaju prevazići mane onog drugog. Imaju iste ciljeve i očekivanja od života, a njihova veza je obično neraskidiva.


Djevica i Jarac. Ilustracija

Djevica i Jarac

Karakterizira ih veza sa dosta sreće i uspjeha. Ovaj spoj zemljanih znakova posjeduje potencijal za ostvarenje dobrog razumijevanja jer oba partnera pripadaju istom elementu pa su oni često usklađeni u razmišljanjima, stavovima i potrebama.

Njihova komunikacija je opuštena, prirodna i prijatna, a za njih se kaže da su na istoj talasnoj dužini.


Ovan i Strijelac. Ilustracija

Ovan i Strijelac

U mnogo slučajeva riječ je o idealnoj kombinaciji jer su oboje vatreni znaci puni entuzijazma. Ovan je vođa, a Strijelac je slobodna duša koja Ovnu ne pravi konkurenciju. Oba znaka obožavaju putovanja, a među njima se stvara brza konekcija koja može da traje dugo. Astrolozi ističu kako ovaj par nema konkurenciju u Zodijaku jer su povezani na jako dubokom nivou.


Blizanci i Ribe. Ilustracija

Blizanci i Ribe

Iako bi neki rekli da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, brojni primjeri iz prakse svjedoče o tome da oni mogu ostvariti jedan stabilan i dugoročan ljubavni spoj.

Oni su pravo oličenje izreke da se suprotnosti privlače. Kada je riječ o slaganje Riba i Blizanaca, iako su ovdje u pitanju dvije različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga ko će biti isti kao što su oni sami tj. oni ne žele da u ljubavnoj vezi budu sa nekim ko će predstavljati njihovog klona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.