HOROSKOP

Pet horoskopskih znakova koji su majstori nereda

Ilustracija

Avaz.ba

18.6.2018

Neki to nazivaju kreativnim haosom, a neki kažu da nemaju vremena da očiste dom. Ali, da li ste ikada za svoju neurednost okrivili vaš horoskopski znak? Ako ste jedan od ovih pet znakova, onda to definitivno možete uraditi.

Lav

Lavovi nisu neuredni, ali uvijek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

Bik

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabrat će ovo drugo. Bik će radije leći na krevet i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promijenili.

Strijelac

Strijelac će za sebe reći da uopće nije neuredan, nego da jednostavno imaju sposobnost da jako brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo - Strijelac će sebi reći da uopće nema takvu karakteristiku.

Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali, nažalost, taj napad dobivaju jako rijetko.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.