DESILA SE OKO 12 SATI

Detalji stravične nesreće kod Zadra: Poginule žene stare 66, 61 i 55 godina

Najstarija je Slovenka, a dvije mlađe poginule osobe imaju hrvatsko prezime, možda i dvojno državljanstvo

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilom. RTL

H. J. I.

21.4.2022

Tri ženske osobe poginule su u četvrtak u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj su se sudarili Toyota Yaris ljubljanskih registracijskih oznaka i kamion zadarskih registracijskih oznaka.

Kako su izvijestili iz Županijskog državnog odvjetnišva, poginule su putnice u putničkom automobilu, a o identitetu i starosti poginulih za sada ne mogu govoriti. Trenutno se reže lim i pokušavaju se izvaditi tijela iz potpuno smrskanog automobila.  

Za sada se zna da je vozačica Toyote Yaris izgubila kontrolu nad vozilom u podvožnjaku ispod Aerodroma Zadar te je desnom bočnom stranom podletjela pod kamion zadarskih tablica koji je dolazio iz smjera Zadra.


Nesreća se desila oko 12 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku.

- U Yarisu slovenskih tablica poginule su žene stare 66, 61 i 55 godinu. Najstarija je Slovenka, a dvije mlađe poginule osobe imaju hrvatsko prezime, možda i dvojno državljanstvo. Županijsko državno odvjetništvo to tek provjerava. Kamion zadarskih tablica je vozio 41- godišnjak. Po tragovima je utvrđeno da su one izgubile nadzor nad automobilom i udarile u kamion - rekao je Denis Sokol, zamjenik ŽDO u Zadru. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.