OSTALI BEZ TITULE

Partizan smijenio Duljaja, poznat njegov nasljednik

Odluka o smjeni je donesena jednoglasno

Igor Duljaj. Dusan Milenkovic / ATAImages / PIXSELL

S. S.

29.4.2024

Fudbalski klub Partizan je smijenio trenera Igora Duljaja nakon još jedne sezone u kojoj nisu mogli da pariraju Crvenoj Zvezdi.

Do kraja sezone će ekipu voditi još jedan bivši igrač ove ekipe Albert Nađ, odlučio je jednoglasno Upravni odbor Partizana.

- Fudbalski klub ''Partizan'' obavještava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izvještaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mjere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, donesena je odluka o promjeni trenera. Ekipu će u preostalom dijelu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspjeh u daljoj karijeri - naveli su iz FK Partizan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.