UŽAS U HRVATSKOJ

Audi pun migranata bježao policiji, zabio se u zid: Četvero mrtvih, 5 u teškom stanju

Zbog nesreće je otežano prometovanje cestama Sinj - Split i Brnaze - Trilj

Jeziv prizor na mjestu nesreće. Index.hr

B. C. / Index.hr

16.5.2024

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati na kolniku državne ceste Split - Sinj u Brnazama. Četiri osobe smrtno su stradale na mjestu događaja, a ostali putnici iz vozila prevezeni su na pružanje liječničke pomoći u Klinički bolnički centar u Splitu.

Policija je objavila da su prema prvim informacijama poginuli migranti. Nesreća se dogodila kad je vozilo u kojem je bilo devetero ljudi tijekom policijske potjere sletjelo s ceste i udarilo u zid.

U bolnice stiglo četvero ljudi, teško su ozlijeđeni

-Za sada nam je pristiglo četvero ozlijeđenih u prometnoj nesreći, ali još nam pristižu. Koliko je poznato, imaju teške tjelesne ozljede- rekli su za Dnevnik.hr iz KBC-a Split.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je među poginulima i jedno dijete.

Zbog nesreće je otežano prometovanje cestama Sinj - Split i Brnaze - Trilj pa se vozače moli da koriste alternativne pravce.

DalmacijaNews doznaje kako je do nesreće došlo tijekom policijske potjere za krijumčarom migranata. Potjera se, kako pišu, odvijala jutros prije 7 sati od Trilja sve do Brnaza, a onda se osobni automobil mađarskih registracija zabio u zid.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.