LUKAVAC CEMENT

Rođendan uz "Dubiozu kolektiv" i "Divanhanu"

Koncert će biti održan 6. juna na platou ispred Centra za kulturu Lukavac

Plakat događaja. Društvene mreže

L. S. R.

6.5.2024

Lukavac Cement svoj 50. rođendan slavi uz spektakularan koncert na kojem će nastupiti popularni muzički sastavi - "Dubioza Kolektiv" i Divanhana. Ovaj veliki događaj održat će se 6. juna 2024. u 20:00 sati na platou ispred Centra za kulturu Lukavac.

U velikom stilu

- Zaista nam je izuzetno zadovoljstvo da ćemo 50 godina Lukavac Cementa proslaviti zajedno u našem gradu Lukavcu. Naš rođendanski poklon za sve generacije je koncert popularnih i sjajnih bh. bendova "Dubioza kolektiv" i "Divahana", koji su sinonim za kvalitetnu muziku i nevjerovatnu energiju na sceni. Sigurni smo da će ovo biti nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave. Očekujemo i brojne goste, naše vjerne kupce i partnere iz cijele BiH. Želja nam je da ovako važan jubilej obilježimo u velikom stilu, te da i na ovaj način damo doprinos kulturnom životu našeg grada – istakao je Nihad Begić, direktor prodaje i marektinga Lukavac Cementa.

"Dubioza kolektiv" je poznat po svojim energičnim nastupima i zaraznim melodijama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, dok će Divanhana svojim tradicionalnim zvucima dodati posebnu čar ovom događaju.

Slave uspjeh

- Svi su srdačno pozvani da učestvuju u našoj proslavi zlatnog jubileja i da uživamo u nezaboravnoj noći vrhunske muzike, plesa i zabave. Već 50 godina Lukavac Cement je primjer kvaliteta i pouzdanosti, a sada želimo da naš uspjeh proslavimo s našim zaposlenicima, partnerima i širom zajednicom. Zahvaljujemo svima na velikoj podršci koja nam je omogućila da budemo najbolji u onome što radimo. Nastavljamo zajedno graditi bolju budućnost - – dodao je Begić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.