SARAJKA U MAJAMIJU

Ona je seks-bomba i za "Avaz" otkriva sve tajne svog izgleda

Za naše čitaoce Emma Golijanina otkrila je šta to jede uoči revija kako bi svoje tijelo dovela do savršenstva

Zanosna Emma Golijanin. Instagram

Nerma Ajnadžić

1.8.2023

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki Emma Golijanin i ove godine bila je jedno od zaštitnih lica „Miami Swim Weeka“.

Sedmica mode posvećena kupaćim kostimima održana je u Miamiju, gradu u kojem Golijanin već godinama živi i gradi karijeru. Nosila je modele brenda „Liliana Montoya Swimwear“.

Osim toga sa svojom produkcijskom kućom „44aeons“ producirala je ovaj šou. I to treću godinu zaredom.

Golijanin je dugo u svijetu mode i ljepote, a važi za jednu od najljepših Bosanki. U Americi niže sve samo uspjehe.

Ona puno pažnje ulaže u svoj izgled. A za čitaoce portala „Avaza“ otkrila je šta to jede uoči revija kako bi svoje tijelo dovela do savršenstva.

- Kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom, meditiram 10 do 20 minuta. Zatim idem trenirati sat ili sat i po. Treniram četiri do pet puta sedmično – kazala nam je Golijanin.

Naravno, unos dovoljne količine tečnosti je neminovan.

- Pijem oko tri litre vode dnevno. Za doručak jedem tost sa avokadom i jajima ili tost sa bademovim puterom i borovnicama. Za ručak jedem rižu ili slatki krompir sa piletinom. Za večeru jedem bijelu ribu ili losos sa povrćem, šparoge, karfiol ili paprike. Iza osam sati ne jedem ništa, naredni obrok je sutradan, oko 10 sati – otkrila je Golijanin.

Osim vrhunske linije, njega koža lica i tijela, kao i kosa dodatni su plus za ovu Sarajku.

- Imala sam mnogo problema s kožom kroz svoju modnu karijeru, pogotovo na samom početku, pa sam se šminkala malo više nego što sam trebala. Jako sam sretna što u posljednje vrijeme mi je mnogo bolja koža tako da ne nosim puder osim kad baš moram za snimanje ili neki događaj. Jako je bitno da koža diše, čistim lice i stavljam kremu i ujutru i naveče i stalno nosim zaštitu za sunce na licu kad sam vani – kazala nam je bh. ljepotica.

Kada je u pitanju kosa, ističe da koristi samo prirodne proizvode.

- Poznati brendovi su puni hemikalija tako da ih ne koristim. Volim da stavljam kokos u kosu, jer je u Majamiju velika vlaga, tako da frizura dugo ne opstane – iskrena je Golijanin.

Ovog petka u "Avazovom" prilogu "TV Extra" pročitajte veliki intervju s jednom od najuspješnijih bh. modela Emmom Golijanin u kojem otkriva šta se dešava iza kulisa, koja joj je neostvarena želja, ali i je li sretna u dalekoj Americi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.