NAMETLJIVO PONAŠANJE

Severina nakon ročišta: Ja sam glavni kriminalac u državi, ali dokazat ću svoju nevinost

Severina Vučković se nakon završetka ročišta na Općinskom kaznenom sudu kratko obratila novinarima

Severina. Igor Kralj/PIXSELL

D. R.

6.5.2024

Severina se danas pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, pišu 24.sata.

Severini se sudi za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klinger, direktorici osnovne škole koju pohađa njen sin. 

Severina Vučković se nakon završetka ročišta na Općinskom kaznenom sudu kratko obratila novinarima.

- Jako sam zadovoljna zbog toga što sam uspjela dobiti riječ u više navrata i nešto pitati. U ovom predmetu država tuži mene. Nije bitna direktorica već na koji način su prihvatili njenu kaznenu prijavu u kratkom roku i moram reći da država na ovakvim minornim slučajevima troši novce poreznih obveznika, gdje se utjecalo i na ministra Božinovića i na ostale. To je strašno. Mislim da ću ja dokazati svoju nevinost i da sve ono što je izašlo u javnost u vezi ovih poruka, da su to sve poruke koje su izašle naknadno jer mene se tužilo puno ranije - kazala je Severina.

Dodala je kako je kaznena prijava direktorice u rekordnom roku zaprimljena i oni su podigli optužnicu i to je pitanje zašto nisu moju prijavu uopće uzeli u razmatranje za sve ono što je ona radila. 

- Ovdje se ne radi o njenom strahu za njen život, ovdje se radi o strahu da zaustavi sve ono što je radila s pozicije moći i sve ono sto je krivo radila i što se uplitala u sudske postupke u koje nije trebala. Optužnica protiv Rimac i milijarde poruka kao što su moje izlazile u novinama, ali ne toliko često kao njene i ne s toliko puno ljudi. Optužnica protiv Rimac nije podignuta, ali protiv mene je. Ja sam glavni kriminalac u ovoj državi - zaključila je Severina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.