PREVARENA PJEVAČICA

Životne partnerice Ronalda i Mesija pružile podršku Šakiri

Reagovale na njenu objavu na društvenim mrežama kada se emotivno opraštala od Španije zbog prevare Pikea

Šakira. Instagram @shakira

8.4.2023

Vjerenica Kristijana Ronalda (Cristiano) Georgina Rodrigez (Rodriguez) i Antonela Rokuzo (Roccuzzo), supruga Lionela Mesija (Messi) podržale su Šakiru (Shakira) reagirajući na njenu objavu na društvenim mrežama kada se emotivno opraštala od Španije.

Kolumbijska pop zvijezda, koja je sve ostavila zbog prevare dugogodišnjeg partnera, bivšeg nogometaša Barcelone Žerara Pikea (Gerard Pique).

- Doselila sam se u Barcelonu da bih svojoj djeci pružila stabilnost, istu kakvu sada tražimo u drugom dijelu svijeta pored porodice, prijatelja i mora. Danas počinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su surfovali pored mene na toliko talasa tamo u Barceloni, gradu u kojem sam naučila da je prijateljstvo sigurno duže od ljubavi, napisala je i u nastavku dodala:

“Hvala svima koji su bili tu da me razvesele, da mi brišu suze, koji su me inspirisali i učinili da rastem. Hvala mojoj španskoj publici, koja me je uvijek obasipala ljubavlju i odanošću”.

Prije nekoliko sedmica, supruga Lionela Mesija, Antonela Rokuzo, ostavila je komentar ispod Šakirine objave na društvenim mrežama nakon što je Kolumbijka objavila pjesmu, a sada je Ronaldova Georgina lajkala Šakirin najnoviji post, koji je do sada prikupio preko tri miliona lajkova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.