ISKRENO PRIZNANJE

Džastin Biber otkrio recept za preživljavanje

Vrijeme kratim vježbom, radim na novim pjesmama, slušam puno muzike... Muzika vas može podići kad vam je osjećate loše. Ona ima veliku moć - rekao je 26-godišnji muzičar

Biber: Pomaže mu molitva i meditacija. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.4.2020

Džastin Biber (Justin Bieber), jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, ispričao je svoj način nošenja s karantinom tijekom globalne pandemije. Strah od širenja koronavirusa koji je cijeli svijet paralizirao, većinu je stanovnika naše planete poslao u karantenu, a ni slavni ni bogati nisu izuzetak.

Biber se u oktobru 2019. vjenčao sa svojom djevojkom, manekenkom Hejli Boldvin (Hailey Baldwin), kćerkom slavnog glumca Stivena (Stephen) Boldvina, otkrio je kako mu tokom izolacije u njihovom domu, pomaže molitva i meditacija.

-Pokušavao sam ostati u formi i dobro se osjećati uz pomoć molitve i meditacije. Vrijeme kratim vježbom, radim na novim pjesmama, slušam puno muzike... Muzika vas može podići kad vam je osjećate loše. Ona ima veliku moć - rekao je 26-godišnji muzičar.


Boldvin i Biber: Vrijeme provode u karantini. Instagram

U društvu svoje supruge otkrio je nove hobije, kaže, pa se sad zabavljaju pravljenjem ukusnih jela.

-Nas dvoje učimo kuhati. Nekad skuhamo večeru skupa, to nas opušta - rekao je Biber koji se trenutno nalazi u Kanadi gdje je rođen i odrastao.

Pop zvijezda planira uskoro otputovati u neke toplije krajeve poput Bahama jer, kako kaže, u njegovoj domovini mu je prehladno.

Baš poput mnogih muzičara i Biber je morao otkazati najavljenu ovogodišnju turneju pod nazivom "Changes".

Karijeru je započeo još 2007. kao tinejdžer, a dosad je širom svijeta prodao oko 150 miliona albuma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.