NAJAVA

„Panorama“ donosi intervjue s Vladom Kalemberom, Emom Golijanin...

Našu naslovnu stranu krasi Sarajka s adresom u Majmiju

Piše: Avaz.ba

15.2.2020

Naslovna strana priloga. Avaz

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ od nedjelje, 16. februara, prilog „Panorama“ donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U velikoj životnoj ispovijesti Vlado Kalember, osnivač pop-rok grupe „Srebrna krila“, otvoreno za „Dnevni avaz“ govorio je o planovima s grupom, ali i zabludama, bivšoj supruzi i još nekim ženama.

- Imao  sam tu sreću da sam živio i radio u vrijeme kada su se ploče jako puno prodavale, tako da sam jedan od rijetkih koji ima dosta tih dijamantnih ploča. Ali, svaka je nagrada dobra. Meni je u današnje vrijeme najveća nagrada što živim, radim i postojim – izjavio je Kalember.

Naslovnu stranu našeg priloga krasi seksepilna Ema Golijanin. Ova Sarajka s adresom u Majamiju za naš list je govorila o karijeri i druženju sa svjetskim zvijezdama. Gdje god se pojavi, ostavlja bez daha, bilo da je riječ o premijeri, glamuroznim crvenim tepisima ili revijama kakva je „Miami Fashion Week“.

Donosimo vam priču o ljubavi Josipe Lisac i Karla Metikoše. Ova muzička diva rođena je na Dan zaljubljenih, proslavila je 70. rođendan, a i danas pjeva u čast muškarca kojeg i dalje neizmjerno voli.


ČITAJTE JOŠ:

-Rialda Karahasanović: Jedva čeka ljeto

-Ramo Tučić otvorio drugu izložbu „Ja postojim“: Dugo godina sam u sebi krio slikara

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE  Havana - najveća luka Kube: Grad gdje ljudi idu da piju i da se ljube

- KLASIČNA MODA Izbor za svaku priliku: Svakoj ženi treba - MALA CRNA HALJINA

- PLAVA KRV  Švedski princ Karl Filip i princeza Sofija moderni monarsi: Ne kriju privatni život, dobili novi posao i objavili vodič za roditelje

- INOVACIJE  Najluksuznija ponuda do sada: Televizor gigantskih dimenzija i pozlaćenog postolja

- RIŽA - najveći izvor hrane na svijetu



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.