REGION

PAO SA ZGRADE Sin Milorada Majkića, bivšeg počasnog konzula BiH u Kongu počinio samoubistvo

Kralj kockarnica i vlasnik zlatara

Redakcija

29.7.2016

Aranđel Majkić (21), sin iz drugog braka biznismena Milorada Majkića, vlasnika zlatara i kockarnica "Aleksandar", poginuo je danas oko 16 sati, kada je pao sa krova zgrade u Radanskoj 11 i udario glavom o trotoar. Okolnosti smrti još nisu razjašnjene.

Prvi nezvanični rezultati ukazuju da je on navodno skočio sam i izvršio samoubistvo, prenose mediji u Srbiji.

Međutim, pojavljuje se i druga nepotvrđena verzija prema kojoj je, kobnom padu prethodila  svađa porodice tragično nastradalog A.M. i komšija, ispred čijeg ulaza u kuću je i zatečeno mladićevo beživotno tijelo. Nastradali je živio u broju 40. Takođe, na ulici ispred broja 11 gde se dogodila tragedija, može se videti i automobil sa polupanom šoferšajbnom, koji je možda bio i uzork svađe.

Ekipe hitne pomoći i policije odmah su stigle na mesto događaja i mogle su samo da konstatuju smrt.

Podsjetimo, Milorad Majkić je 2004. godine bio počasni konzul BiH u Kongu. Inače, bivši direktor beogradskog “Genexa” Milorad Savičević je tvrdio kako je Majkić bio osoba koja je uživala podršku Slobodana Miloševića, ali i paravojnih formacija koje su operisale po Srbiji.

Na taj je način otvorio je i kockarnicu u beogradskom hotelu "Intercontinental", a nakon pravnog spora oko vlašnistva čak je od “Genexa” naplatio odštetu od pet miliona dolara.