LIFESTYLE

PILOT I PROSTITUTKA U KABINI: Pokazivala mu grudi, sjedila u krilu i pritiskala različite kontrole

Skandalozno ponašanje pilota Kuwait Airwaysa

Autor:(Mi. K.)

9.12.2015

Pilot Kuwait Airwaysa možda više nikada neće sjesti za upravljač aviona nakon što se pročulo da se za vrijeme jednog leta u julu u kabini opuštao u društvu bivše prostitutke. 

Naime, ona je fotografije sa "zabave" objavila na svom Instagramu nakon čega je detaljnu i hitnu istragu naredio kuvajtski ministar transporta Eisa Al Kindari.

Iako pilot nije konzumirao alkohol, njemu je ipak oduzeta dozvola jer prema pravilniku nije smio pušiti. 

Pilot je, prema navodima Chloe, popušio 40 cigareta od Londona do New Yorka. Za Chloe i njenu prijateljicu naručio je i skupi šampanjac, nudio im da mu sjede u krilu, diraju kontrolnu ploču, a zamolio ih je i da ga zovu "Zloćko".

prosti

- Pilot je tražio da mu pokazujem grudi, a dopustio nam je da fotografiramo i snimamo. Bila sam šokirana njegovim ponašanjem. Sjedile smo mu u krilu i nosile njegovu kapetansku kapu. Pritiskala sam različite kontrole, a on je bio potpuno ležeran. Vidjelo se da ga cijela situacija napaljuje, izjavila je Chloe čije fotografija pokazuje dazapravo uopće nije bila šokirana i da je uživala u "povlaštenom" položaju u putničkom avionu. 

S obzirom na strogu regulativu donesenu nakon terorističkih napada u New Yorku 2001. godine, pilot je svojim ponašanjem prekršio brojne sigurnosne regulative.

Puštanjem putnika i kabinu i nesavjesnim ponašanjem ugrozio je živote svih putnika.