IZRAZILA SAUČEŠĆE

Rada Manojlović se oprostila emotivnom porukom od mlade Aleksandre (29) koja je preminula nakon teške borbe

Aleksandrina sestra je objavila tužne vijesti na svom profilu

Rada Manojlović se oprostila od mlade Aleksandre. Telegraf.rs

D. R.

3.5.2024


Aleksandra Dinić (29) koja se četiri godine borila s tumorom na mozgu, umrla je sinoć, 2. maja, a od nje se oprostila i pjevačica Rada Manojlović.

Rada se emotivnim riječima oprostila od Aleksandre, a njenoj porodici izrazila duboko saučešće.

- Lavica nam je pokazala nadljudsku hrabrost i borbu, i sada je otišla da se odmori... Duboko saučešće porodici, posebno sestri... - napisala je Rada.

Uputila saučešće porodici. Instagram

Podsjetimo, Aleksandrina sestra je objavila tužne vijesti na svom profilu.

- Veliko srce naše Aleksandre je sinoć prestalo da kuca. Često je govorila "Nato ja ne tražim od Boga da me izliječi, već samo da mi da snage da sve izdržim. I tako je i bilo. Izdržala si sve lijepa moja, i više od toga! Nosila si svoju tešku bolest, svoj teški krst, dostojanstveno, od početka do posljednjeg trenutka. Uvijek s osmijehom, bez jadikovanja. I kada ti je bilo najteže uspjevala si da nas nasmiješ na samo tebi svojstven način. Zato ti obećavam, da zbog tvoje velike žrtve i trpljenja nikada neću pasti u očaj. Ti si imala bezbroj razloga da budes očajna, ali nisi bila nikada - napisala je Nataša.

Aleksandra Dinić prve simptome agresivnog tumora na mozgu osjetila je još u jesen 2020. godine. Prva intervencija bila je u junu 2022. godine. Tada joj je bila otvorena glava, uzet je uzorak i otkriveno je da boluje od glioma, agresivnog tumora, vrlo izazovnog za liječenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.