POZORIŠTA I KINA

U SARTR-u večeras drama "Istina ili izazov"

Sarajlije za vikend mogu uživati u drami i filmovima različitog žanra

Detalj iz predstave “Istina ili izazov”. sartr.ba

I.P.

1.6.2024

U Sarajevskom ratnom teatru (SARTR), u subotu u 20:00 sati, drama “Istina ili izazov” autorice Zoe Ibrahimović, u režiji Alena Šimića. Igraju: Sara Seksan, Merjem Šiljak, Kerim Čutuna i Faruk Hajdarević.

Pozorište mladih Sarajevo, u nedjelju u 11:00 sati, prikazuje dječiju predstavu “Tobija” u režiji Marija Drmaća. Igraju: Belma Lizde Kurt i Mario Drmać.

CineStar Cinemas za vikend prikazuje: drame “Black to black” i “Izazivači”; horori “Bezgrešna” i “Stranci: Prvo poglavlje”; komedije “Kaskader”, “Zbrka u genima” i “Izmišljeni prijatelji”; animirani “Izvrnuto obrnuto2”, “Garfield” i “Priča o leptiru”; akcije “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“, “Godzila X Kong: Novo carstvo”, “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj” i “Planet majmuna: Novo kraljevstvo”; sci-fi “Dina: Drugi dio”.

U Cineplexxu su na programu: horori “Stranci: Prvo poglavlje” i “Tarot”; drame “Izazivači” i “Black to black”; akcija “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“ i “Planet majmuna: Novo kraljevstvo”; animirani “Garfield”; komedije “Zbrka u genima” i “Izmišljeni prijatelji”.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.