OBJAVILO TUŽILAŠTVO

Novi detalji ubistva u Banjoj Luci: Ubijen je 49-godišnjak

Imao je brojne povrede po tijelu, kada je pronađen u kući, a preminuo je tokom noći na UKC-u RS

Facebook

N. H.

14.5.2024

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka oglasilo se o slučaju ubistva u Banjoj Luci. 

Naveli su da je ubijen 49-godišnji Saša Kisin, koji je imao brojne povrede po tijelu, kada je pronađen u kući, a preminuo je tokom noći na UKC-u RS. 

- U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21.00 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju s povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975.godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobivenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS - Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurna okružna javna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a biće naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS -  navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Kako je ranije objavljeno, uhapšene su tri osobe. D. J. (1976.), S. V. (2004.) i D. K. (1978.), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo "teško ubistvo".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.